21 C
Athens

Στην Cosmote TV για την επόμενη τριετία το Champions League – Τι πήραν MEGA και ANT1

Νικήτρια στο δεύτερο «ημίχρονο» του αγώνα για το Champions League αναδείχτηκε η Cosmote TV, κερδίζοντας την αποκλειστική αναμετάδοση των αγώνων για την επόμενη τριετία. Συγκεκριμένα από το 2024 έως και το 2027 θα προβάλει τους αγώνες ποδοσφαίρου των Champions League, Europa League και Conference League, μετά και τον δεύτερο γύρο προσφορών στον οποίο και συμμετείχαν εκ νέου μαζί με Mega και Antenna.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr, Mega και Ant1 πλειοδότησαν για παράλληλη μετάδοση συγκεκριμένων αγώνων. Το Mega διατήρησε το δικαίωμα μετάδοσης ενός αγώνα κάθε Τετάρτη που διεξάγεται στο Champions League. Αντίστοιχα ο Ant1 για πρώτη χρονιά μετά από το μακρινό 2013 μπαίνει στο παιχνίδι, έχοντας διασφαλίσει την παράλληλη μετάδοση ενός αγώνα κάθε Πέμπτη που θα αφορά το Europa και το Conference League, όπου υπάρχει και το μεγαλύτερο ελληνικό ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος γύρος επαφών για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου είχε ξεκινήσει τον Δεκέμβριο όπου και πάλι συμμετείχαν Cosmote, Ant1 και Mega με την Nova να μην κατεβαίνει καν στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων αναμετάδοσης. Ωστόσο ο πρώτος γύρος επαφών δεν απέφερε καρπούς, – καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το τίμημα δεν ικανοποίηση την UEFA. Στον πρώτο γύρο εκτός έμεινε και η ΕΡΤ, η οποία στο παρελθόν είχε επιχειρήσει ν’ αναλάβει κι εκείνη τη μετάδοση κάποιων αγώνων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς