16.2 C
Athens

Μπάνκι: Σε εξαιρετική φόρμα ο Ολυμπιακός, παίζει ομαδικό μπάσκετ αντάξιο ομάδας τίτλου

Η Βίρτους Μπολόνια φιλοξενείται στο κατάμεστο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (7/3, 22:00) σε ένα κρίσιμο παιχνίδι στην τελική στροφή της regular season στη Euroleague.

Η ιταλική ομάδα θα κληθεί να αγωνιστεί κόντρα στον εξαιρετικά φορμαρισμένο Ολυμπιακό που, παρά τις σημαντικές του απουσίες, παίζει ομαδικό μπάσκετ και έχει αμυντική λειτουργία αντάξιο ομάδας που φιλοδοξεί για τον τίτλο, όπως τόνισε στις δηλώσεις του προπονητής της Βίρτους, Λούκα Μπάνκι, κάνοντας ειδική αναφορά και στην καυτή ατμόσφαιρα του ΣΕΦ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε παραμονές ενός κύκλου πολύ σημαντικών και πολύ δύσκολων αγώνων που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με συγκέντρωση και υπευθυνότητα, με συνείδηση ότι σήμερα βρισκόμαστε να παλεύουμε για πολύ σημαντικούς στόχους.

Γι’ αυτό θα πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο όλη την ενέργεια, τον ενθουσιασμό και τη σιγουριά ότι έχουμε κερδίσει αυτό το στάδιο με προσπάθεια και αφοσίωση.

Ο Ολυμπιακός, που ήταν φιναλίστ της διοργάνωσης, διανύει μια εξαιρετική περίοδο φόρμας, παίζοντας ένα ομαδικό μπάσκετ και με μια αμυντική συνέπεια αντάξια μιας ομάδας που φιλοδοξεί τον τίτλο. Θα παίξουμε σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον, αλλά η αξία των αντιπάλων και οι συνθήκες στο γήπεδο θα πρέπει να είναι το έναυσμα για έναν επιθετικό και αποφασιστικό αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς