24 C
Athens

Τσατάλης: Αγάπησαν ξαφνικά την εθνική οι συκοφάντες της, επειδή έτυχε να έχουν αγωνιστικό συμφέρον

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα τον υπεύθυνο Τύπου της ομάδας, Τάσο Τσατάλη, συνεχίζουν να ασχολούνται με την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και το όποιο παρασκήνιο αυτής, κάνοντας λόγο για «συκοφάντες της εθνικής ομάδας που ξαφνικά την αγάπησαν επειδή έτυχε να έχουν αγωνιστικό συμφέρον».

Θυμίζουμε πως για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ, που τελικώς μετατέθηκε, έχουν οριστεί οι αγώνες ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και Άρης – Λαμία.

ΑΕΚ: «Να μην σηκώνουν τη σημαία υπεράσπισης της Εθνικής αυτοί που την βρίζουν και την λασπολογούν»

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Τάσος Τσατάλης σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Οι γνωστοί σε όλους υβριστές και συκοφάντες της Εθνικής, αυτοί που συνέχεια λασπολογούν σε βάρος της τα τελευταία χρόνια και περιμένουν στην γωνία για να πανηγυρίσουν ήττες της, έγιναν ξαφνικά “θιασώτες του εθνικού συμφέροντος”.

Ταυτόχρονα συνεχίζουν την εκστρατεία της συκοφαντίας. Ανακαλύπτουν μέτωπα που συγκρούστηκαν σήμερα μεταξύ τους κι επικράτησε το ένα απέναντι στο άλλο. Κάτι που ουδέποτε συνέβη φυσικά, αλλά το πως πάνε να εκμεταλλευτούν ακόμη κι αυτή την διαδικασία για να παρουσιάσουν μια νίκη, δείχνει που έχουν καταντήσει.
Δηλαδή τόσο πολύ αγαπούν την Εθνική που την χρησιμοποιούν και σήμερα για να δημιουργήσουν φανταστικές νίκες, που φυσικά στην πραγματικότητα δεν μπορούν να πάρουν ποτέ.

Αγάπησαν ξαφνικά την Εθνική οι συκοφάντες της, επειδή έτυχε το αίτημα του ομοσπονδιακού να εξυπηρετεί το αγωνιστικό τους συμφέρον. Και κουνάνε το δάχτυλο σε μας που από την πρώτη στιγμή όταν τέθηκε επίσημα σε συζήτηση το θέμα, στηρίξαμε το αίτημα, παρά το γεγονός πως είμαστε οι μόνοι που οι αναβολές ενδέχεται να μας δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα με την χρήση της έδρας μας.

Δηλαδή θα απολογηθούμε εμείς που αγνοήσαμε το πρόβλημα που μπορεί να έχουμε, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η Εθνική και θα καμαρώνουν αυτοί που ωφελούνται αγωνιστικά από την αναβολή σαν να έκαναν καμιά υπέρβαση.

Φαίνεται πως το περσινό μάθημα από τον λάκκο που έσκαψαν και νόμιζαν πως θα μας θάψουν μέσα σε αυτόν, δεν το έμαθαν καλά. Η επανάληψη λοιπόν είναι η μητέρα της μαθήσεως…».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς