21.7 C
Athens

Μεντιλίμπαρ: Στις 14 Μαρτίου θέλω να πάρω το δώρο πρόκρισης, έχω αποφασίσει ποιοι θα παίξουν

Ο Βάσκος τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε για το δώρο γενεθλίων που ελπίζει να του κάνουν οι παίκτες του σε 8 ημέρες από σήμερα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο πλάνο νίκης που έχει ήδη καταστρώσει για την πρώτη αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Φάληρο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Πέμπτης (7/3, 19:45) στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Conference League.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για το… δώρο γενεθλίων που ελπίζει να πάρει από τους παίκτες του στη ρεβάνς της 14ης Μαρτίου στη Σερβία (ημερομηνία που θα γιορτάσει τα 63α γενέθλιά του), αναφέροντας παράλληλα πως έχει καταστρώσει ήδη στο μυαλό του το πλάνο νίκης για την αυριανή αναμέτρηση, ενώ έχουν ξεκαθαριστεί και τα πρόσωπα της ερυθρόλευκης ενδεκάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αν περιμένει το μισό δώρο από τους παίκτες του αύριο: «Ελπίζω το δώρο να έρθει στις 14 όταν θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω πέρα από δύο καλά παιχνίδια και δύο καλά αποτελέσματα. Στις 14 του μήνα θέλω να πάρω αυτό το δώρο».

Για την Μακάμπι Τελ Αβίβ και αν είναι πιο δύσκολη από τη Φερεντσβάρος: «Βρισκόμαστε σε μία επόμενη φάση και για να φτάσουμε εκεί χρειάστηκε να παίξουμε προκριματικό γύρο, που δεν χρειάστηκε η Μακάμπι, πράγμα που σημαίνει ότι είχε κάνει καλή δουλειά. Είναι μία ομάδα που έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της εδώ και πρέπει να το λάβουμε υπόψιν».

Για την αρνητική παράδοση απέναντι σε ομάδες από το Ισραήλ: «Υπάρχουν κάποιοι που αν δεν το λέγατε δεν θα το είχαν προσέξει. Είναι οξύμωρο να λέμε ότι δεν είναι μεγαθήρια, αλλά να μην τους έχουμε κερδίσει. Πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε ότι είναι δυνατός αντίπαλος, θα κάνουμε τα πάντα και ελπίζουμε τα πράγματα να αλλάξουν υπέρ του Ολυμπιακού».

Για τα πλάνα του: «Ναι, είναι σχεδόν όλα αποφασισμένα, θα περιμένουμε και την τελευταία προπόνηση. Έχω αποφασίσει πώς θα παίξουμε και ποιοι θα παίξουν».

Για τη μάχη του με τον Ρόμπι Κιν, που είναι ένας νέος προπονητής: «Δεν νομίζω πως είναι μειονέκτημα τα πηγαίνει πολύ καλά, τα έχει καταφέρει καολά έως τώρα, έχει κάνει καλή δουλειά. Να νιώθει περήφανος και να μην κοιτάζει τι κάνει ο καθένας, να είναι ικανοποιημένος με τη δουλειά του, παρά το γεγονός ότι είναι η πρώτη του χρονιά ως προπονητής».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς