17.8 C
Athens

Δεκτό το αίτημα της ΕΠΟ: Αναβλήθηκε η 2η αγωνιστική των πλέι οφ λόγω εθνικής Ελλάδας

Οι αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ μετατέθηκαν καθώς η Super League ψήφισε υπέρ στο αίτημα αναβολής της ΕΠΟ ελέω εθνικής Ελλάδας

Η Super League ψήφισε υπέρ και αποφάσισε την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και τη μετάθεσή της στις 31 Μαρτίου, μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Το αίτημα είχε γίνει από την ΕΠΟ και τον Γκουστάβο Πογιέτ προκειμένου οι διεθνείς να πραγματοποιήσουν καλύτερη προετοιμασία ενόψει του κρίσιμου αγώνα με του Καζακστάν (21/3) και του πιθανού τελικού πρόκρισης στο Euro 2024 κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Γεωργία – Λουξεμβούργο.

Αυτό σημαίνει πως τα πλέι οφ διακόπτονται μετά την πρεμιέρα της προσεχούς Κυριακής (10/3) και εκ νέου δράση θα έχουμε μετά από τρεις εβδομάδες.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Σημειώνεται πως τα πλέι άουτ αναμένεται να ξεκινήσουν κανονικά το επόμενο Σάββατο (16/3).

Ομόφωνα και ομόθυμα, η Super League έκανε αποδεκτό το αίτημα του Ομοσπονδιακού Τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας κ. Gustavo Poyet, περί μετάθεσης της 2ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs, προκειμένου να διευκολυνθεί η προετοιμασία της Εθνικής μας Ομάδας, πριν τους κρίσιμους αγώνες της για την πορεία της προς το UEFA EURO 2024.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμότερες ευχές για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας και καλεί όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, να στηρίξουν την Εθνική μας Ομάδα!

Όλες οι ομάδες της Super League είμαστε ένα σώμα και μια ψυχή με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της Εθνικής μας Ομάδας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη πρόκριση!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς