16.7 C
Athens

Σοσιεδάδ – Παρί 1-2: Ο Εμπαπέ την έστειλε στην οκτάδα με προσωπικό σόου (vid)

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για να σηκώσει τη βαρύτιμη κούπα του Champions League, η... λούζερ Παρί πέρασε από το «Ανοέτα» αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα στη διοργάνωση

Ποιος άλλος; Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν αυτός που έλαμψε ξανά για την Παρί Σεν Ζερμέν και με δύο δικά του τέρματα στο «Ανοέτα» επί της αξιότιμης Ρεάλ Σοσιεδάδ σφράγισε το εισιτήριο των Παριζιάνων για τα προημιτελικά του Champions League, με το βλέμμα για άλλη μία σεζόν στην βαρύτιμη κούπα.

Άραγε θα μπορέσει να τη σηκώσει με τη γαλλική ομάδα πριν πάει στην πολυνίκη του θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης; Η μοίρα θα (του) το δείξει…

Με γκολ (ποιανού άλλου;) του Κιλιάν Εμπαπέ από δύσκολη γωνία μόλις στο 15′ η Παρί Σεν Ζερμέν προηγήθηκε στο «Ανοέτα» επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ και με συνολικό σκορ 4-1 μετά το δεύτερο τέρμα του Γάλλου αστέρα στο 56′ και το γκολ της τιμής από τον Μερίνο για τους γηπεδούχους στο 89′ «κλείδωσε» την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, γνωρίζοντας πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Σε ένα ματς-γιορτή για τους οπαδούς της Σοσιεδάδ στη Βασκονία, ο Εμπαπέ «καθάρισε» από νωρίς και με δύο δικά του τελειώματα -ανάλογα της τεράστιας κλάσης του- έδειξε τον δρόμο για την οκτάδα στην ομάδα του, με το παραμύθι της ισπανικής ομάδας να ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο φινάλε και το τέρμα του Μερίνο με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σημειώνεται πως η κλήρωση των προημιτελικών, των ημιτελικών και του τελικού στο Champions League θα διεξαχθεί στις 15 Μαρτίου.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπελδία, Λε Νορμάν, Γκαλάν, Μέντεθ (61′ Μπρενιάρ), Θουμπιμέντι, Μερίνο, Μπέκερ (61′ Μπαρινετσέα), Οϊαρθάμπαλ, Κούμπο.

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακιμί (82′ Σολέρ), Μπεράλντο, Λ. Ερναντέζ, Μέντεθ (62′ Τουριέντες), Ζαΐρ-Εμερί, Ρουίθ, Βιτίνια, Ντεμπελέ (82′ Κόλο Μουάνι), Εμπαπέ, Μπαρκολά (46′ Κανγκ-Ιν Λι).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς