23.3 C
Athens

Μπάγερν – Λάτσιο 3-0: Στο Μόναχο είναι αλλιώς, στα προημιτελικά οι Βαυαροί με την υπογραφή του Κέιν (vid)

Με τον Άγγλο στράικερ να σκοράρει δύο φορές η ομάδα του... φευγάτου Τούχελ ανέτρεψε το 1-0 της Ρώμης και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Champions League, όπως συνηθίζει τα τελευταία πολλά χρόνια

Η Μπάγερν Μονάχου ανέτρεψε με σχετική άνεση το 1-0 της Ρώμης κόντρα στη Λάτσιο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν που πέτυχε δύο τέρματα, άλλο ένα ο Μίλερ, πήρε με εμφατική «τριάρα» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League, για άλλη μία σεζόν.

Μέσα σε οκτώ λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η Μπάγερν κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 της Ρώμης κόντρα στη Λάτσιο και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι Βαυαροί προηγήθηκαν στο 38′ με κεφαλιά ψαράκι του Χάρι Κέιν και στο 45′ βρήκαν και δεύτερο τέρμα χάρη στην οξυδέρκεια του πολύπειρου Τόμας Μίλερ. 2-0.

Οι Λατσιάλι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις λιγοστές καλές στιγμές τους, κυρίως με τον Ιμόμπιλε στο πρώτο ημίχρονο, και το πλήρωσαν απέναντι στην σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία και ποιότητα της Μπάγερν, που όσο άσχημα κι αν κυλάει η χρονιά της στη Γερμανία, στο Champions League πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να φτάνει μακριά…

Η Μπάγερν άγγιξε την τεσσάρα αλλά το σουτ του Μίλερ στο 72′ σταμάτησε στο δοκάρι, όσο η Λάτσιο φαινόταν ότι δεν το πίστευε και ειδικότερα μετά το 3-0 έκατσε πίσω και συμβιβάστηκε με τον αποκλεισμό. Γιατί στο Μόναχο πάντα θα είναι αλλιώς για την βαυαρική ομάδα!

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Κίμιχ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Γκερέιρο (78′ Ντέιβις), Πάβλοβιτς, Γκορέτσκα, Σανέ (89′ Λάιμερ), Μίλερ (78′ Τελ), Μουσιάλα (90+1′ Γκνάμπρι), Κέιν.

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Φουέντες, Ρομανιόλι, Πελεγκρίνι, Γκουεντουζί, Βεσίνο (61′ Κατάλντι) , Αλμπέρτο (80′ Καμάντα), Άντερσον (75′ Πέδρο), Ζακάνι (61′ Ίσακσεν), Ιμόμπιλε (61′ Καστεγιάνος).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς