21.5 C
Athens

Νταρίντα: Ήρθα στον Άρη για να κατακτήσουμε τίτλους, μεγάλη πρόκληση η φετινή

Άπαντες στις τάξεις του Άρη ζουν και αναπνέουν για τη ρεβάνς της Τετάρτης (6/3) κόντρα στον Παναιτωλικό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα να τονίζει πως για αυτό τον λόγο ήρθε στον Άρη, προκειμένου να διεκδικεί τρόπαια.

Ο Τσέχος χαφ αναφέρθηκε στη μεγάλη φετινή πρόκληση της ομάδας του και τόνισε ότι νιώθει πιο άνετα στο χορτάρι όταν αγωνίζεται στο πλάι του Μανού Γκαρθία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Cosmote TV:

«Θέλω πολύ τόσο εγώ όσο και η ομάδα να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Ήρθα στον Άρη για κατακτήσουμε τίτλους. Κι έχουμε πλέον μια πρόκληση μπροστά μας. Ο τελευταίος μου ήταν πριν αρκετά στην Τσεχία με την Πλζεν αλλά ήμουν νεαρός και δεν έπαιζα πολύ στην τότε ομάδα του. Τώρα έχουμε μπροστά μας την μεγάλη ευκαιρία να πάμε στον τελικό και να το κατακτήσουμε. Θα σημαίνει πολλά για τον Άρη και για εμένα», παραδέχθηκε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος δήλωσε αρκετά έμπειρος και κατ’ επέκταση ότι έχει τη γνώση των κινδύνων που κρύβουν αγώνες σαν αυτός με τον Παναιτωλικό.

«Περιμένουμε πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι και με μεγάλες προσδοκίες. Όλοι θέλουμε και είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το επόμενο βήμα και να πάμε στον τελικό. Αυτά τα ματς κρύβουν παγίδες, οπότε πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι με απόλυτη συγκέντρωση και να δείξουμε στον αντίπαλό μας από το ξεκίνημα ότι δεν έχει καμία τύχη. Να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας και να μπούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι από το ξεκίνημα του αγώνα», είπε.

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα αναφέρθηκε και στη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης». «Μακάρι να έχουμε πολύ κόσμο να μας υποστηρίξει και να μας βοηθήσει, ώστε να το τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το σημαντικό βήμα μας, με την πρόκριση στον τελικό», είπε και ξεκαθάρισε ότι οι σκέψεις για τα Play off θα ακολουθούν του αγώνα με τον Παναιτωλικό. «Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο. Είναι η ώρα για να ασχοληθούμε μόνο με το συγκεκριμένο ματς. Στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο για τα Play off. Θα είναι ένα ενδιαφέρον τουρνουά με καλά και ωραία παιχνίδια. Εφόσον όλα πάνε καλά και προκριθούμε, αυτά τα ματς θα μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα και για τον τελικό».

«Νιώθω άνετα όταν είμαι με τον Μανού Γκαρθία»

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μίλησε και για τη συνύπαρξή του με τον Μανού Γκαρθία στον άξονα της μεσαίας γραμμής η οποία ουσιαστικά τον διευκολύνει στο δημιουργικό κομμάτι.

«Νιώθω άνετα με τον Μανού στη μεσαία γραμμή. Είναι καλός παίκτης, καλός χειριστής της μπάλας, θέλει να την έχει στα πόδια του και να δημιουργεί φάσεις. Μπορεί να περνάει τη μπάλα μπροστά ώστε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή», είπε κι εκεί αναφέρθηκε στη σημασία να δώσει ο Άρης ουσία στην κατοχή της μπάλας, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. «Πρέπει να έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας και να είμαστε πιο επικίνδυνοι, Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για γκολ και φυσικά να σκοράρουμε. Δε νομίζω ότι θα χρειαστεί να κάνουμε κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς