21.7 C
Athens

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 11-17: Ερυθρόλευκος περίπατος στη Θεσσαλονίκη και τώρα η Φερεντσβάρος

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού επικράτησε με άνεση 17-11 του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη συνεχίζοντας με το απόλυτο των νικών στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον στρέφει την προσοχή της στην κρίσιμη πρώτη αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη (9/3) στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του LEN Champions League.

Η ομάδα του Πειραιά κυριάρχησε στην έδρα των «Ασπρόμαυρων» (προηγήθηκε 3-0, 6-2, 17-8) και με πρώτο σκόρερ τον Παπαναστασίου, με έξι γκολ (πέντε ο Γενηδουνιάς), πανηγύρισε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, διατηρώντας το «απόλυτο», με 48 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Παρά τις αρκετές και σημαντικές απουσίες, ο Ολυμπιακός δεν αγχώθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη από την έδρα του ΠΑΟΚ, δίνοντας παράλληλα ανάσες σε βασικούς του παίκτες ενόψει Σαββάτου.

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 4-4, 2-5, 3-2.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 1, Προσινικλής Ν., Σάλεχ, Κεχαλάρης 4, Τσολακούδης, Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π. 2, Κούπμαν, Κουγιούνης 1, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καπράγκος 1, Καρατζάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης 3, Δερβίσης, Αλαφραγκής, Δήμου 1, Παπαναστασίου 6, Δαμίγος, Γκίλλας 1 Χαλυβόπουλος Ι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς