19.6 C
Athens

Super League: Προς αναβολή η 2η αγωνιστική των πλέι οφ

Το λογικότατο αίτημα του Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται να γίνει αποδεκτό και η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ θα οδηγηθεί σε αναβολή, σε μια αυτονόητη εξέλιξη για κάτι που ωστόσο μπορούσε να είχε προβλεφθεί εδώ και πολύ καιρό αφού οι ημερομηνίες για τα ματς της εθνικής είναι γνωστές από πέρυσι

Όλα δείχνουν πως το αίτημα του ομοσπονδιακού τεχνικού Γκουστάβο Πογέτ θα γίνει αποδεκτό και η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ θα οδηγηθεί σε αναβολή.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει να έχει νωρίτερα τους διεθνείς ποδοσφαιριστές για την προετοιμασία των κρίσιμων αγώνων της εθνικής Ελλάδας για τα πλέι οφ του Nations League όπου θα κριθεί η πρόκριση στο Euro του καλοκαιριού στα γήπεδα της Γερμανίας.

Είναι μια απολύτως λογική εξέλιξη που έπρεπε όμως να έχει προβλεφθεί εδώ και μήνες, αφού οι ημερομηνίες των αγώνων της εθνικής ήταν γνωστές από πέρυσι.

Έτσι δεν γίνεται να μην κινεί υποψίες το γεγονός ότι φτάσαμε μόλις λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή των αγώνων της εθνικής και έπρεπε να μεσολαβήσει η κλήρωση των πλέι οφ προκειμένου να φτάσουμε σε μια απόφαση που όφειλε να ήταν αυτονόητη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Άρης – Λαμία
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Ντέρμπι αιωνίων στην πρεμιέρα των πλέι οφ: Αυτό είναι το πρόγραμμα-φωτιά των 10 αγωνιστικών

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς