18.6 C
Athens

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη η προετοιμασία για Ντιναμό – Τα προβλήματα και το πλάνο για αποτέλεσμα πρόκρισης στην Κροατία

Δεν προπονείται στην Κροατία πριν το πρώτο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά από απόφαση Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ - Τα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού για το βήμα πρόκρισης του Δικεφάλου στους «8» του Conference League

Σε ρυθμούς Ντιναμό Ζάγκρεμπ κινείται ο ΠΑΟΚ που μετά τη νίκη του στην έδρα της Λαμίας και την ισοπαλία στο ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ έκλεισε πρώτος την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League.

Πλέον ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παίρνει την απόφαση όλη η προετοιμασία να γίνει στη Θεσσαλονίκη και η ομάδα να μην προπονηθεί στην Κροατία.

Συγκεκριμένα, η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης (6/3) και το ταξίδι για την Κροατία όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει τη συνέντευξη Τύπου θα γίνει λίγες ώρες αργότερα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης (7/3, 22:00).

Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν αλλάξει πολλά από το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Λαμία. Ο Ρουμάνος τεχνικός αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα με τους τραυματίες Εκόνγκ και Μιχαηλίδη και τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να αντιμετωπίζει ίωση. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας βρίσκονται οι Ράφα Σοάρες και Σάστρε.

Κάπως έτσι το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς στη Φθιώτιδα, με το μοναδικό ερωτηματικό να είναι στη θέση «10» και ανάμεσα στους Κωνσταντέλια και Μουργκ.

Από εκεί και πέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Αλί Σαμάτα που αποχώρησε με πόνους στη μέση από το τελευταίο παιχνίδι και ακολούθησε θεραπεία στη σημερινή προπόνηση. Το όλο ζήτημα είναι για το αν θα βρίσκεται στην αποστολή μιας και ο Μπράντον Τόμας μοιάζει απίθανο να μην είναι στη βασική ενδεκάδα.

Μια βασική ενδεκάδα που εκτός από την αλλαγή στη θέση του φορ, θα είναι θαύμα αν έχει πάνω από δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς με τη Λαμία.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ματς της Κυριακής: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζόρια, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεβ, Μεϊτέ, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σαμάτα

Συνοψίζοντας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καθαρά στο κεφάλι του τι θα κάνει κόντρα στους Κροάτες για να πάρει η ομάδα του προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας στις 14 Μαρτίου και τα πρόσωπα που επέλεξε κόντρα στη Λαμία ήταν μια πρόβα για τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του ο Δικέφαλος.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς