20.6 C
Athens

Πίτερς: Σκληρό παιδί ο Τόμας, τον περιμένουμε ετοιμοπόλεμο με Βίρτους

Ο Άλεκ Πίτερς σημείωσε 19 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ στην άνετη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Ο Αμερικανός υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει με νίκες ως το τέλος για να καλύψει το χαμένο έδαφος ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος αναφορικά με τον τραυματισμό του Γουόκαπ.

Είναι σκληρό παιδί ο Τόμας. Αναμένουμε να είναι καλά και να είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τη Βίρτους. Μου αρέσει αυτό το γήπεδο. Η ενέργεια ήταν θαυμάσια. Ήταν ένα physical ματς με πολλές επαφές, προσπάθησα να δώσω ό,τι καλύτερο μπορούσα.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεχωρίσουμε. Να προσπαθήσουμε να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Αυτό έχουμε να κάνουμε. Τώρα είναι η στιγμή μας να παίξουμε όπως ξέρουμε.

Είναι σημαντικό παιχνίδι αυτό με τη Βίρτους και θα προσπαθήσουμε με αυτή τη νίκη να καλύψουμε άλλες ήττες που κάναμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δεν μας επηρέασαν οι απουσίες. Όλοι οι παίκτες βοηθούν και δίνουν το κάτι παραπάνω για να μην φανούν οι απουσίες αυτές.

Είναι σημαντικό για εμάς να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, είτε αυτό είναι η Ευρωλίγκα είτε το εγχώριο πρωτάθλημα. Θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κανονική διάρκεια αλλά και στο πρωτάθλημα πριν τα πλέι οφ», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ για λογαριασμό της εκπομπής «Τζάμπολ» ο Πίτερς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς