12.5 C
Athens

Μίλων: «Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τα κατάπτυστα δημοσιεύματα που αμαυρώνουν τη λαμπρή πορεία μας»

Ο Μίλων εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση - απάντηση σε όλους αυτούς που δήθεν κόπτονται για το καλό του ελληνικού αθλητισμού και που στην πραγματικότητα λειτουργούν για να εξυπηρετήσουν τους πιο σκοτεινούς δυνάστες του, με μπαράζ κατάπτυστων δημοσιευμάτων με αφορμή το σαββατιάτικο ματς με τον Ολυμπιακό

Όπως πάρα πολλά πράγματα στη χώρα μας, έτσι και η «δημοσιογραφία» έχει πάρει τον κατήφορο. Αν βεβαίως μπορεί να χαρακτηριστεί τέτοια η καθημερινή εργολαβία εκτέλεσης πληρωμένων συμβολαίων για λογαριασμό συγκεκριμένων ομάδων και συμφερόντων.

Ο αποκλειστικός στόχος των εκτελεστών του πληκτρολογίου είναι ο Ολυμπιακός και προκειμένου να φτάσουν σε αυτόν δεν γνωρίζουν κανέναν ηθικό φραγμό. Ακόμα κι αν «χρειάζεται» να βλάψουν ομάδες που διαγράφουν μια εξαιρετική πορεία, διαφημίζοντας μάλιστα το όνομα της Ελλάδας στην Ευρώπη. Όπως ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση του Μίλωνα, ο οποίος καλείται σε… απολογία από τους εισαγγελείς/εκτελεστές που έχουν μπερδέψει τον δικαστή Ντρεντ με τη δημοσιογραφία του 20ρικου…

Ο Μίλων εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση – απάντηση σε όλους αυτούς που δήθεν κόπτονται για το καλό του ελληνικού αθλητισμού και που στην πραγματικότητα λειτουργούν για να εξυπηρετήσουν τους πιο σκοτεινούς δυνάστες του. Μεταξύ άλλων οι Νεοσμυρνιώτες υπενθυμίζουν τις φετινές ιστορικές επιτυχίες της ομάδας βόλεϊ, αποκαλύπτοντας ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη αλλά και σε κάθε αρμόδιο δημοσιογραφικό όργανο ώστε να επιβληθούν κυρώσεις «στους τροφοδότες της οπαδικής βίας».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Μίλωνα

«H Διοίκηση και η αθλητική οικογένεια του Τ.Α.Α. Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων παρακολουθούν με έκπληξη και αγανάκτηση δημοσιεύματα που επιχειρούν να αμαυρώσουν το όνομα του Συλλόγου μας και τη λαμπρή πορεία της ομάδας βόλεϊ ανδρών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αντί να γίνεται αναφορά στο μεγάλο άθλο του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων στο Ελληνικό Βόλεϊ, Μέσο Ενημέρωσης που απέφυγε επιμελώς να προβάλλει ανάλογα τις τεράστιες επιτυχίες του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων στο CEV Cup αλλά και στο πρωτάθλημα Volley League, δημοσιεύει κατάπτυστες και προσβλητικές «αναλύσεις» οι οποίες μάλιστα υπογράφονται από πρόσωπα που δεν έχουν ιδέα από το άθλημα, αντίθετα είναι εξαιρετικοί στις αναλύσεις του «Στοιχήματος» και εμπλέκουν τον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων σε φανταστικά και ψεύτικα σενάρια «προκαθορισμένων» αγώνων.

Για όσους ευκαιριακά ασχολούνται με το βόλεϊ με σκοπό να υπηρετήσουν οπαδικές ποδοσφαιρικές βεντέτες, σκοτεινά συμφέροντα στοιχηματικών εταιρειών τους ενημερώνουμε πως ο Μίλων δεν «φύτρωσε» στην 3η θέση της τελικής κατάταξης.

Η τελική κατάταξη στις 4 πρώτες θέσεις της Volley League 2023-24 διαμορφώθηκε χάρις την εντυπωσιακή πορεία του Μίλωνα όχι μόνο την τελευταία αγωνιστική (με τον βαθμό που πήρε πανάξια στην έδρα του Ολυμπιακού), αλλά και από τις 11 συνολικά νίκες (όσες σημείωσε και ο ΠΑΟΚ) που σε 16 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Μεταξύ αυτών ήταν η νίκη με 3-0 στον Α γύρο επί του 2ου στην τελική κατάταξη (και αήττητου μέχρι εκείνη τη στιγμή) Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και το 3-1 επί του 4ου στην τελική κατάταξη ΠΑΟΚ. Κι αυτά τυχαία και «προσυνεννοημένα» ήταν;

Τυχαίες ήταν οι νίκες επί του Παναθηναϊκού τα προηγούμενα χρόνια;

Τυχαία είναι η 4η θέση τη σεζόν 2022-23 και η παρουσία μας στο final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας;

Τυχαία είναι η 5η θέση στο CEV Cup την εφετινή σεζόν (2023-24) με αγωνιστικά θαύματα σε βάρος κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων όπως η γαλλική Ναντ;

Η διοίκηση του Τ.Α.Α. Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων ανακοινώνει πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμαυρώσει την πορεία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ και να εμπλέξει το όνομα του Συλλόγου σε βρώμικες υποθέσεις και θα διεκδικήσει την αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί ο Σύλλογος.

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη θα απαντήσει στους τροφοδότες του «μεγάλου θηρίου» της οπαδικής βίας. Θα πολεμήσει το μίσος και τη μισαλλοδοξία και όσων κινούνται στους σκοτεινούς δρόμους του στοιχηματικού κόσμου. Θα καλέσει τους δημιουργούς των κατάπτυστων δημοσιευμάτων να αποδείξουν τα γραφόμενα τους τα οποία αναδημοσιεύονται αδιακρίτως στον κόσμο των social media προκαλώντας ανυπολόγιστη ζημιά στον Σύλλογο μας.

Ανακοινώνουμε επίσης πως ήδη κινήθηκαν όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες για προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Θα καταγγελθούν στην Αθλητική ηγεσία, στις δημοσιογραφικές Ενώσεις και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τα ανώνυμα – επώνυμα δημοσιεύματα που αμαυρώνουν τον Σύλλογο και το Ελληνικό Βόλεϊ και θα ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία των συντακτών και των εντολέων τους.

O πρόεδρος του Τ.Α.Α. A.O.N.Σ. Μίλων

Κωνσταντίνος Παπασταθόπουλος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς