16.1 C
Athens

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-1: Έχασαν ευκαιρία και παρέμειναν ουραγοί οι Ηπειρώτες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας μένοντας στο 1-1 με τον Ατρόμητο στους «Ζωσιμάδες», παρότι προηγήθηκε με ωραίο γκολ το Ριένστρα και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 73′ λόγω αποβολής του Κιβρακίδη.

Οι Γιαννιώτες είχαν τη φλύαρη πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τα «μούσκεψαν» με τον Αντζιέλσκι να βρίσκει ξανά δίχτυα για να δώσει τον βαθμό στους Περιστεριώτες με το 8o τέρμα του στη σεζόν στο 58′.

Στην βαθμολογία, ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε στην τελευταία θέση με 18 πόντους, με τον Ατρόμητο να βρίσκεται στην 8η θέση με 28 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες τους κυρίως μετά την αποβολή του Κιβρακίδη, κυρίως στη φάση με τον Ροσάλες στο 77′ που αστόχησε εξ’ επαφής και με τον Τσιντώτα εξουδετερωμένο. Τελικώς, το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε διατηρώντας την ομάδα του Γρηγορίου στον πάτο της βαθμολογίας πριν την έναρξη των συναρπαστικών πλέι άουτ με τέσσερις ομάδες (ΠΑΣ, Κηφισιά, Παναιτωλικός, Βόλος) να διεκδικούν την παραμονή τους.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Παντελάκης, Κιάκος, Ριένστρα, Τζίνο, Τούτου, Ροσέρο, Σόρια, Κόντε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Έρλινγκμαρκ, Αθανασίου, Κούντε, Γκονθάλεθ, Κουέν, Ντιρκς, Αντζιέλσκι, Α. Καμαρά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς