19.7 C
Athens

Super League 2: Τα Χανιά λύγισαν τον Ολυμπιακό Β’ των 10 παικτών, έχασε κι άλλο έδαφος η Ηλιούπολη

Τα Χανιά επικράτησαν με 2-0 του Ολυμπιακού Β‘ για την 21η αγωνιστική του Νότιο ομίλου της Super League 2, μία στροφή πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή του Παπακανέλλου με απευθείας κόκκινη κάρτα από 22ο λεπτό και μόλις οκτώ λεπτά αργότερα πήραν «κεφάλι» στο σκορ με ωραία ενέργεια Νίλι.

Ο Μάναλης πέτυχε το δεύτερο τέρμα για τα Χανιά στο 60′ δίνοντάς τους μία σημαντική νίκη με την οποία μείωσαν στους έξι βαθμούς την απόσταση από την πρωτοπόρο Καλλιθέα.

Για τον Ολυμπιακό, ως αλλαγή πέρασε στο 85′ ο Λάιντνερ που επέστρεψε στη δράση μετά από αρκετό καιρό -συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο του 2023- με τη φανέλα της β’ ομάδας των Πειραιωτών.

Χανιά (Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Παναγιώτου, Μπάτζιος, Μουτόμπο (71′ Σέχου), Νίλι, Τσορνομάζ (46′ Πέιος), Τσέλιος, Ντίας (76′ Μανουσάκης), Μιούλερ, Κόλα (46′ Μάνος), Μάναλης (81′ Βουό).

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα (63′ Μαρίνος), Σγουρός (77′ Μαυρουδής), Παπακανέλλος, Αποστολόπουλος, Κατσουλίδης, Μπρίνιτς (77′ Ιμπαγάσα), Σαπουντζής, Τανούλης, Κεϊτά (85′ Λάιντνερ), Καράκουτης (63′ Κωστούλας).

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια στον Νότιο όμιλο ξεχώρισε η νίκη-ανάσα του Τηλυκράτη επί του Παναθηναϊκού Β’ με 2-0 στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη κατηγορία, αλλά και η ήττα της Ηλιούπολης από το Αιγάλεω με 1-0, με την πρώτη να μένει αρκετά μακριά από την κορυφή ενόψει πλέι οφ.

Αποτελέσματα 21ης αγωνιστικής Νοτίου Ομίλου:

Αιγάλεω – Ηλιούπολη 1-0

Ιωνικός – Γιούχτας 0-0

Athens Kallithea – Διαγόρας 1-1

Χανιά – Ολυμπιακός Β’ 2-0

Παναχαϊκή – Καλαμάτα 1-1

Τηλυκράτης – Παναθηναϊκός Β’ 2-0

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς