16.5 C
Athens

Ζάχαβι: Με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά προτίμησα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Ισραηλινός στράικερ αποκάλυψε το μεταγραφικό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ίδιο πριν δύο καλοκαίρια, αλλά όπως τόνισε τότε αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του για χάρη της Μακάμπι

Ο Έραν Ζάχαβι αποτελεί και φέτος το βαρύ πυροβολικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον 36χρονο Ισραηλινό επιθετικό να οδηγεί την ομάδα του Ρόμπι Κιν στην πρωτιά του ισραηλινού πρωταθλήματος και στη φάση των «16» του Conference League.

Σε δηλώσεις του στο ισραηλινό Μέσο «one.co.il» ο Ζάχαβι τόνισε πως ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για τον ίδιο το καλοκαίρι του 2022 αλλά τότε προτίμησε να συνεχίσει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τα χρώματα της οποίας μετράει 169 γκολ και 37 ασίστ σε σύνολο 233 αγώνων, αποτελώντας έναν πραγματικό θρύλο του συλλόγου.

«Ναι, είναι αλήθεια πως με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά προτίμησα την Μακάμπι Τελ Αβίβ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «one.co.il», για να συμπληρώσει ενόψει του προσεχούς αγώνα στην Ελλάδα:

«Σε αυτή τη φάση της καριέρας μου κοιτάζω μόνο το επόμενο παιχνίδι και προσπαθώ να απολαύσω το ποδόσφαιρο, όσο περισσότερο γίνεται. Είναι προφανές πως περιμένω την ομάδα, αλλά αυτό που προέχει είναι το ματς με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς