17.8 C
Athens

Το «ευχαριστώ» της Λαμίας στον Καρλίτος: «Κατάφερε να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου» (vid)

Η Λαμία αποχαιρέτησε τον Καρλίτος με ένα ευχαριστήριο video στα social media δίνοντας τις ευχές της στον Ισπανό επιθετικό για κάθε καλό στη συνέχεια της καριέρας του, που θα τον βρει στο Καζακστάν ως παίκτη της Αστάνα.

Όπως αναφέρουν οι Φθιώτες, πρόκειται για μία κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τη διοίκηση της ομάδας να ευχαριστεί τον Καρλίτος, την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της, για το γεγονός πως κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στη Super League.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Λαμία για τον Καρλίτος:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον 33χρονο Ισπανό επιθετικό Carlitos, του οποίου η μεταγραφή στην Αστάνα, στο Καζακστάν ολοκληρώθηκε μετά τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης.

Ο Carlitos ενσωματώθηκε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2023 και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Συλλόγου στη Super League, καθώς πέτυχε 10 γκολ σε 21 παιχνίδια, μοίρασε 5 ασίστ και συνέβαλε τα μέγιστα στην μεγάλη φετινή επιτυχία, της εισόδου στα play offs του Πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Η οικογένεια της Λαμίας ευχαριστεί τον Carlitos για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες στη νέα του ομάδα!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς