24 C
Athens

Volley League: Ιστορική 3η θέση για τον Μίλωνα, αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Μίλων είναι τα ζευγάρια στα ημιτελικά των πλέι οφ της Volley League - Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατέλαβε την 3η θέση που είναι η καλύτερη της ιστορίας της

Την 3η θέση που είναι η καλύτερη της ιστορίας του κατέκτησε ο Μίλωνας που απέσπασε τον βαθμό που χρειαζόταν στο Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Volley League.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν χρειάστηκε να περιμένει το τι θα συμβεί στη Σύρο ανάμεσα σε Φοίνικα και ΠΑΟΚ κι έτσι πλασάρεται 3η που σημαίνει ότι στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό που γνώριζε και πριν το μεταξύ τους παιχνίδι πως είναι δεύτερος.

Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις τρεις νίκες ενώ ο Παναθηναϊκός που έχει καταλάβει την πρωτιά από την προηγούμενη αγωνιστική (την τελευταία υπάρχει ρεπό) θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ για μια θέση στους τελικούς.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός (1) – ΠΑΟΚ (4)

Ολυμπιακός (2) – Μίλων (3)

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενώ Ολυμπιακός ή Μίλωνας ελπίζουν να πάρουν εκείνοι το πλεονέκτημα εφόσον ο ΠΑΟΚ κάνει την έκπληξη και αποκλείσει τους Πράσινους στα ημιτελικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς