15 C
Athens

Ζουλ: Έχουμε αποδείξει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές με την ΑΕΚ, μπορούμε να νικήσουμε

Στα κανάλια Novasports μίλησε ενόψει της αυριανής (3/3) αναμέτρησης με την ΑΕΚ ο Ζαν Ζουλ.

Ο Άρης υποδέχεται την Ένωση στο τελευταίο παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ο Ζουλ στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε αυτή και την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω ότι αυτή η ήττα δεν θα μας επηρεάσει. Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα, που κάναμε σε αυτή την αναμέτρηση. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Δεν υπάρχει χρόνος να μείνουμε σε αυτόν τον αγώνα και να τον σκεφτόμαστε. Πλησιάζουν τα δύο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, με ΑΕΚ και Παναιτωλικό, και σε αυτά εστιάζουμε».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Πάμε με απόλυτη συγκέντρωση σε αυτό το παιχνίδι, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Μετά θα έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτόν.

Πρέπει να πιστέψουμε στο πλάνο του προπονητή μας και να το εφαρμόσουμε 100% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Επίσης, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε ομαδικό πνεύμα, όπως κάναμε και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια με την ΑΕΚ. Έχουμε αποδείξει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, οπότε μπορούμε να τους νικήσουμε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτομαι τώρα την ΑΕΚ και ποια είναι τα δυνατά της σημεία. Αυτό που σκέφτομαι είναι η δική μας ομάδα και πώς θα εμφανιστούμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως, σε όλα τα ντέρμπι στη σεζόν έχουμε δείξει ότι, όταν είμαστε συγκεντρωμένοι 100%, μπορούμε και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και στο ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς