17.9 C
Athens

Τρινκιέρι: Ο Ολυμπιακός μας κατέστρεψε με την αθλητικότητά του

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και υποστήριξε ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι ομάδα Final Four που διαθέτει απίστευτη αθλητικότητα και πνευματική σκληράδα

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε με ιπποτικό τρόπο ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά την ήττα της ομάδας του στο Κάουνας.

Ο Ιταλός εξήγησε πως οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν ως ομάδα Final Four και παραδέχθηκε πως η Ζαλγκίρις καταστράφηκε από τον τρόπο που έπαιξε ο Ολυμπιακός καθώς και με την αθλητικότητα που είχε στο παιχνίδι του.

«Καταρχάς, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το απίστευτο παιχνίδι. Αυτή η ομάδα παίζει με μια απίστευτη αθλητικότητα και με πνευματική σκληράδα. Απλά μας κατέστρεψαν. Μετά από 20′ που καταφέραμε να μείνουμε στο παιχνίδι με πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, δεν μπορέσαμε στο δεύτερο μέρος να ανταποκριθούμε.

Άξιζαν τη νίκη, έπαιξαν σαν ομάδα Final Four γιατί τέτοια είναι. Έπαιξαν καλά τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Είναι εύκολο να δείξεις με το δάχτυλο παίκτες μας που δεν τα πήγαν καλά αλλά αυτό δεν μου αρέσει», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος Ιταλός προπονητής που είχε μιλήσει με εντυπωσιακά λόγια για τον Ολυμπιακό και πριν την αναμέτρηση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς