24 C
Athens

Φράιμπουργκ – Μπάγερν 2-2: Ο Χέλερ σόκαρε τους Βαυαρούς κι έκανε δώρο στη Λεβερκούζεν

Ο Χέλερ σόκαρε την Μπάγερν Μονάχου και με γκολ στο 87′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2, με τη Φράιμπουργκ να κάνει δώρο στην Μπάγερ Λεβερκούζεν που έχει την ευκαιρία με νίκη στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής (3/3) με την Κολωνία να ανοίξει τη διαφορά στους 10 βαθμούς από τους Βαυαρούς.

Το πρωτάθλημα όσο περνάνε οι αγωνιστικές τόσο πλησιάζει στο Λεβερκούζεν. Η Μπάγερν έμεινε για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα ματς μακριά από τη νίκη και δείχνει ανήμπορη να ακολουθήσει την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την Μπάγερν με τον Γκούντερ στο 12′, όμως η ομάδα του Τούχελ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια πριν το τέλος του ημιχρόνου (35′) με τον Τελ.

Ο Μουσιάλα έδωσε προβάδισμα στο 75′ στους Βαυαρούς κι όλα έδειχναν πως έστω και με δύσκολο τρόπο η Μπάγερν θα πανηγυρίσει τη νίκη και θα βάλει την πίεση της αγωνιστικής στην πλευρά της Λεβερκούζεν. Ωστόσο ο Χέλερ είχε άλλη άποψη και ισοφάρισε με πανέμορφο σουτ στην κίνηση στο 87′ για το τελικό 2-2 που αν εκμεταλλευτεί η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο θα δημιουργήσει διψήφια διαφορά 10 αγωνιστικές πριν το τέλος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 24ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 1/3

Φράιμπουργκ – Μπάγερν 2-2 (12′ Γκούντερ, 87′ Χέλερ / 35′ Τελ, 75′ Μουσιάλα)

Σάββατο 2/3

Μάιντς – Γκλάντμπαχ (16:30)

Μπόχουμ – Λειψία

Ντάρμσταντ – Άουγκσμπουργκ

Ουνιόν – Ντόρτμουντ

Χάιντενχαϊμ – Άιντραχτ

Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη (19:30)

Κυριακή 3/3

Κολωνία – Μπάγερ Λεβερκούζεν (16:30)

Χόφενχαϊμ – Βέρντερ (18:30)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς