17.4 C
Athens

Βαλλιανάτος: O Ζακ μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να προστατευτεί όχι για να κλέψει

Κάνει λόγο για ανατροπή • Τι αναφέρει για τον Ζακ Κωστόπουλο που έχασε τη ζωή του στη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο

Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ομόνοια, μετά από απόπειρα ληστείας κι ενώ αποδεδειγμένα πλέον ξυλοκοπήθηκε από δύο άντρες, χωρίς ακόμα να έχει αποσαφηνιστεί αν δολοφονήθηκε, αφού εκκρεμούν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος που ήταν από τους πρώτους που αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στο Facebook, στον φίλο του Ζακ, επανήλθε σήμερα με νέα ανάρτηση, στην οποία αναφέρει πως ο Κωστόπουλος μπήκε στο κατάστημα για να προστατευτεί. Υποστηρίζει ότι υπάρχει οπτικό υλικό που φέρνει την ανατροπή και επισημαίνει με έμφαση πως «όποιος τον χαρακτηρίζει “επίδοξο ληστή”, θα διαψευστεί τόσο οικτρά που θα ντρέπεται που υπάρχει».

Ο κ. Βαλλιανάτος, στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί «ο επίδοξος ληστής» για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο οικτρά που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Ζακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!! (και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ. #tremete».

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως χθες ο ίδιος είχε «αποδεχθεί» το γεγονός ότι ο Κωστόπουλος μπήκε στο κοσμηματοπωλείο, για να κλέψει, «πρώτη φορά στη ζωή του», όπως έγραψε χαρακτηριστικά. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια υποχρεωτικά κάτι, αφού μπορεί χθες να είχε ελλιπή πληροφόρηση και σήμερα να γνωρίζει κάποια περισσότερα στοιχεία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς