17.1 C
Athens

Η ΕΠΣΠ συγχαίρει τον Β. Μπαταγιάννη

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Πειραιά συγχαίρουν τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μπαταγιάννη για την εκλογή του στον προεδρικό θώκο της Superleague και του εύχονται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

*Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον Β. Μπαταγιάννη  μετά απο τον Ατρόμητο Πειραιά , εξέδωσε κι ο ΑΟ Καραβάς

Ευχαριστίες της ΕΠΣ Πειραιά για την Γεν. Συνέλευση 

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πειραιά ευχαριστεί τα σωματεία και τους εκπροσώπους τους για την παρουσία τους, τις θέσεις τους,  την κριτική τους  η οποία έχει πάντα στόχο τη βελτίωση του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την Γ.Σ.  τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γιώργο Γαβρίλη, τον  Αντιπρόεδρο της ΔΗΡΑΠ και πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΠ κ. Στέλιο Μπρατσόλη,  τον  πρώην Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΠ κ.  Χρ. Στούκα, το πρώην μέλος Δ.Σ. της ΕΠΣΠ κ. Μιχάλη Μουσελή που παρά το βαρύτατο πένθος του ήταν και φέτος κοντά μας,  τον Πρόεδρο του ΣΕΦ κ. Νίκο Λύτρα, τον Γενικό Γραμματέα του ΣΕΦ κ. Ανδρέα Στρατή, το μέλος Δ.Σ. του ΣΕΦ κα Ίριδα Νίκου-Μωυσιάδου και τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά κ. Βασίλη Ιωαννίδη.

Τέλος, η Ε.Π.Σ. Πειραιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς και ιδιαίτερα τον κ. Τσάτσο με την ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ «ΗΠΕΙΡΟΣ» για την πολύτιμη και πολύπλευρη βοήθειά τους καθώς και τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους- ρεπόρτερ που κάλυψαν άριστα τη Γ.Σ.

*Στο τέλος της Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των δύο ποδηλάτων της λαχειοφόρου που  βρίσκεται σε εξέλιξη  και με απόφαση της Ε.Ε.  το μηχανάκι θα κληρωθεί στην εκδήλωση των κληρώσεων των πρωταθλημάτων τον Σεπτέμβριο.

Οι δύο  λαχνοί που κερδίζουν τα δύο ποδήλατα είναι: α) 02412, β) 04640.

Ως εκ τούτου οι λαχνοί που έχουν προμηθευθεί δωρεάν τα σωματεία ισχύουν και για την κλήρωση του Σεπτεμβρίου.

Τέλος τα σωματεία που επιθυμούν να διαθέσουν επιπλέον λαχνούς μπορούν να τους προμηθευθούν  από το λογιστήριο της Ένωσης  παίρνοντας ένα μπλοκ αξίας 150 ευρώ (50 λαχνοί των 3 ευρώ) καταβάλλοντας μόνο 50 ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς