17 C
Athens

Ολυμπιακός: Χωρίς Φορτούνη και Κίνι κόντρα στον Βόλο, αυτοί είναι στο όριο καρτών ενόψει πλέι οφ

Ο Ολυμπιακός έχει πέντε παίκτες στο όριο καρτών πριν την έναρξη των πλέι οφ, ενώ Κώστας Φορτούνης και Κίνι θα εκτίσουν κόντρα στον Βόλο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας

Με τις απουσίες των Κώστα Φορτούνη και Κίνι θα παραταχθεί κόντρα στον Βόλο την Κυριακή (3/3) ο Ολυμπιακός στα πλαίσια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική διάρκεια της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Έλληνα αρχηγού τους και του Ισπανού μπακ που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσουν την ποινή τους στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, με τον Φορτούνη να έχει χάσει και το ματς της περασμένης Τετάρτης κόντρα στον Παναιτωλικό για λόγους ξεκούρασης.

Από εκεί και πέρα, ο Μεντιλίμπαρ αγωνιά για άλλους πέντε παίκτες που βρίσκονται στο όριο καρτών και κινδυνεύουν να χάσουν ακόμα και την πρεμιέρα των πλέι οφ την επόμενη Κυριακή, εφόσον «κιτρινιστούν» με τον Βόλο.

Πρόκειται για τους Πασχαλάκη, Ρέτσο, Κάρμο, Έσε και Ναβάρο που λογικά θα βρίσκονται στην αποστολή, ίσως και στην ενδεκάδα, και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σημειώνεται πως στο κυριακάτικο ματς αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό πλάνο των Ερυθρολεύκων ο Ροντινέι που είχε μικροενοχλήσεις και έμεινε εκτός στο Αγρίνιο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς