21.1 C
Athens

Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης ο Ζέλσον Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού υπέστη νέα θλάση και θα επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε κάνει λόγο για θλάση του Ζέλσον Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να υποβάλλεται σε εξετάσεις που έδειξαν πως δεν απέφυγε τον τραυματισμό.

Ο Μαρτίνς που είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ των Ερυθρόλευκων στο Αγρίνιο, αγωνίστηκε μόλις 25′ και αποχώρησε από το γήπεδο με κλάματα. Ο 28χρονος είχε μείνει εκτός δράσης από τις αρχές Φεβρουαρίου και έχασε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος ενώ επέστρεψε στο ματς με τον Παναιτωλικό όπου τραυματίστηκε εκ νέου και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

 

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το παιχνίδι με τον Βόλο και τις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ, φιλοδοξώντας να είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση στα τέλη Μαρτίου μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Conference League καθώς δεν δηλώθηκε στις αλλαγές που έγιναν μετά το πέρας της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς