17.3 C
Athens

Super League 2: Ο Αραούχο σκόραρε στην τεσσάρα της ΑΕΚ Β’, ο ΠΑΟΚ Β’ λύγισε την Κοζάνη

Την πιο ευρεία νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 σημείωσε η ΑΕΚ Β’ που σκόρπισε με 4-0 τον ουραγό Απόλλωνα Πόντου στα Σπάτα για να ανέβει στην 5η θέση του 1ου ομίλου με 28 βαθμούς μετά την ολοκλήρωση του εξ αναβολής αγώνα των δύο ομάδων.

Βασικός με τους Κιτρινόμαυρους αγωνίστηκε ο Σέρχιο Αραούχο, κατόπιν δικής του επιθυμίας, προκειμένου να βρει ρυθμό, όπως είχε αποκαλύψει μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός επιθετικός άνοιξε το σκορ μάλιστα στο 36ο λεπτό με υπέροχη κεφαλιά ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Ραντόνια έγραψε το 2-0 με ανάλογο τρόπο. Η ΑΕΚ Β’ δεν κινδύνευσε ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο με τα σουτ των Χριστόπουλου (84′) και Σκόνδρα (90+2′) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ Β’ επέστρεψε στις νίκες καθώς στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την Κοζάνη πήρε το τρίποντο (1-0) χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δαρέλα στο 15ο λεπτό. Ο Δικέφαλος έφτασε τους 27 βαθμούς και προσπέρασε στη βαθμολογία τον Ηρακλή σκαρφαλώνοντας στην 6η θέση του βορείου ομίλου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς