17.7 C
Athens

Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference

Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ενημέρωσε επίσημα πως η UEFA δέχθηκε το αίτημα της κροατικής αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στην πρώτη αναμέτρηση στην Κροατία με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ εξαιτίας των όσων έγιναν το 2010 όταν οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στους ομίλους του Europa League, αλλά και για το πρόσφατο τραγικό γεγονός με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη έξω από την OPAP Arena.

Κάπως έτσι η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία πήρε την απόφαση οι δύο αγώνες σε Ζάγκρεμπ και Θεσσαλονίκη να διεξαχθούν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων. Να θυμίσουμε πως ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 7 Μαρτίου στην Κροατία και η ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα (14/3) στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε επίσημα πως η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα της Κροατικής Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ, λόγω της προϊστορίας και την επίθεση στο λεωφορείο των επισήμων το 2010, αλλά και τα γεγονότα του καλοκαιριού και ό,τι επακολούθησε.

Ως εκ τούτου η UEFA αποφάσισε πως και οι δυο αγώνες της φάσης των 16 σε Ζάγκρεμπ και Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθούν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς