23.8 C
Athens

Τσιτσιπάς: Κατάφερα να συγκροτηθώ και αρνήθηκα να πάω σε τρίτο σετ

Για τρίτη φορά στην καριέρα του σε ισάριθμες συμμετοχές του στο τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δώσει το «παρών» στα προημιτελικά του Ακαπούλκο.

Ο Έλληνας τενίστας ξεπέρασε πιο δύσκολα από όσο περίμενε κανείς το εμπόδιο του Φλάβιο Κομπόλι και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Μεξικανικού Οπεν όπου θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/2) τον Άλεξ ντε Μινόρ.

Μετά το ματς δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη νίκη και την αντίδραση που έβγαλε, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αρνήθηκε να πάει σε τρίτο σετ.

Αναλυτικά:

«Η πρώτη σκέψη είναι να προσπαθήσω να κερδίσω τουλάχιστον έναν πόντο ακόμα, δεν είναι εύκολο όταν έχει να ανέβεις ένα βουνό, όταν δηλαδή είσαι πίσω με 2-5 και έχεις τον αντίπαλο να σερβίρει δύο φορές. Ήταν ένα απίστευτο comeback σε αυτό το σημείο του αγώνα, με το μομέντουμ να αλλάζει τόσο γρήγορα. Δεν είναι κάτι που περιμένεις όταν έχεις σερβίρει για τη νίκη, υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό σου. Σε αυτό το σημείο κατάφερα να συγκροτηθώ και αρνήθηκα να πάω σε τρίτο σετ, που ήταν πολύ σημαντικό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς