18.8 C
Athens

Ο χλιδάτος γάμος του πρώην της Αθηνάς Ωνάση (pics+video)

Ο Ντόντα Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο και η Ντενίζ Σεβέρο τέλεσαν τον παραμυθένιο γάμο τους στην Πορτογαλία

Την ίδια ώρα που οι φωτογραφίες της Αθηνάς Ωνάση δείχνουν έναν άνθρωπο αποστεωμένο, με κακή ψυχολογία και στα πρόθυρα της κατάθλιψης μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον άλλοτε αγαπημένο της , ο Ντόντα Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ντύθηκε ξανά γαμπρός.

Σε έναν παραμυθένιο γάμο που τελέστηκε στην Πορτογαλία, γεμάτος χλιδή την οποία προφανέστατα του επέτρεψαν να απολαύσει τα χρήματα της Αθηνάς που καρπώθηκε από το πολύκροτο διαζύγιό τους, ο Αλβάρο παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, καλλονή δημοσιογράφο Ντενίζ Σεβέρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Casamento @denizesevero e @dodamiranda Vestido @sandro_barros e terno @ricardoalmeidaoficial #casamentodeedoda #casamento #helinhocalfat #helinhotour

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helinho Calfat (@helinhocalfat) στις

Ο Ντόντα και η δημοσιογράφος Ντενίζ Σεβέρο, είναι εδώ και πολύ καιρό μαζί, δεν σταμάτησαν να κάνουν την μια επίσημη εμφάνιση μετά την άλλη, να εξομολογούνται ο ένας στον άλλο τον έρωτά τους στα social media και τώρα ήρθε και η επισημοποίηση της σχέσης τους σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στην Πορτογαλία που κόστισε πολλές χιλιάδες δολάρια.

Έτσι, μετά το pre-wedding party στην παραλία, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά του γάμου, έχοντας στο πλευρό του φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ο γαμπρός επέλεξε ένα σκουρόχρωμο κουστούμι με λευκό πουκάμισο και γραβάτα, ενώ η Ντενίζ έλαμπε μέσα στο δαντελένιο νυφικό της. Φυσικά στο πλευρό του Ντόντα ήταν και η κόρη του Βίβιαν, αυτή την οποία λάτρευε η Αθηνά και από τότε που χώρισε τον πατέρα της, δεν έχουν ανταλλάξει ούτε κουβέντα.

Μετά το γάμο ακολούθησε δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Vila Vita Parc Resort, όπου το ζευγάρι φωτογραφήθηκε, έκοψε τη γαμήλια τούρτα και διασκέδασε ως το πρωί!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς