16.7 C
Athens

Ατρόμητος – Λαμία 3-1: Πρώτη νίκη μετά τις 7 Ιανουαρίου με υπογραφή Αντζιέλσκι

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Ατρόμητος επικράτησε της Λαμίας με 3-1 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντζιέλσκι.

Η ομάδα της Φθιώτιδας μπήκε χωρίς άγχος στον αγωνιστικό χώρο καθώς με την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με την Κηφισιά νωρίτερα εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στα playoff της Super League.

Το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο ήταν το τελευταίο για τον Καρλίτος που συμφώνησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αστάνα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 2′ άνοιξαν το σκορ με τον Γιουμπιτάνα. Όμως η Λαμία είχε γρήγορη απάντηση αφού ο Σλίφκα σκόραρε στο 26′ μετά από τρομερή ασίστ του Μαρτίνεθ.

Από εκεί και πέρα ανέλαβε ο Αντζιέλσκι που με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (61′, 82′) καθάρισε το παιχνίδι για την ομάδα του. Κι όλα αυτά ενώ οι Περιστεριώτες είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο από το 69′ εξαιτίας της αποβολής του σκόρερ του πρώτου τέρματος, Γιουμπιτάνα.

Η Λαμία είδε να τις ακυρώνονται δύο τέρματα για οφσάιντ. Αρχικά με το σκορ στο 1-1 και μετά από σουτ του Καρλίτος που σταμάτησε στο δοκάρι στο 49′, ο Μαρτίνεθ πήρε το ριμπάουντ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Το ίδιο έγινε και στο 89′ όταν ο Σλίνκα σκόραρε για δεύτερη φορά για να μειώσει σε 3-2, με το VAR όμως να του παίρνει τη χαρά.

Έτσι το 3-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τον Ατρόμητο να φτάνει στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις 7 Ιανουαρίου και τους 27 βαθμούς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΜΙΑ 3-1

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Τσιάρας

Σκόρερ: 2′ Γιουμπιτάνα, 61′, 82′ Αντζιέλσκι / 26′ Σλίφκα

Κόκκινες: Γιουμπιτάνα

Κίτρινες: Γιουμπιτάνα, Τζαβέλλας / Καρλίτος, Σλίφκα, Μάλτσι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Αθανασίου (73’ Ντε Μποκ), Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Κούντε (89’ Βρακάς), Γιουμπιτάνα, Καμαρά (58’ Κουέν), Βέργος (58’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια (89’ Έρλινγκμαρκ)

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες (65’ Στάνκο), Τζανδάρης (46’ Σαντάνα), Σλίβκα, Τσιλούλης (85’ Τσούκαλος), Μαρτίνεθ (76’ Τόσιτς), Καρλίτος (65’ Μάλτσι)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς