22.4 C
Athens

Βόλος – ΟΦΗ 3-1: Νίκησε μετά από 2,5 μήνες και πήρε σημαντική ανάσα πριν τα πλέι άουτ (vid)

Με ανατροπή ο Βόλος νίκησε (3-1) τον ΟΦΗ και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα βγαίνοντας από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Θεσσαλοί αντέδρασαν μετά το προβάδισμα των Κρητικών από νωρίς (13′) με τον Λάρσον, για να πανηγυρίσουν ένα υπερπολύτιμο τρίποντο που τους φέρνει στους 20 βαθμούς και διατηρεί τους Κρητικούς στους 24β. μία στροφή πριν την έναρξη των πλέι άουτ.

Βούρος με αυτογκόλ, Σιέλης με κεφαλιά και Μπερτόγλιο με εξαιρετική προσωπική ενέργεια πέτυχαν τα γκολ της ανατροπής των Θεσσαλών που έβγαλαν αντίδραση και επέστρεψαν στις νίκες μετά από 2,5 ολόκληρους μήνες (17/12 κόντρα στη Λαμία η τελευταία).

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που «καιγόταν» για τη νίκη κι αυτό φάνηκε στο χορτάρι του Πανθεσσαλικού, όπου κυριάρχησαν μετά το 30′ έχοντας τις πιο κλασσικές ευκαιρίες και φτάνοντας δίκαια στην ανατροπή με «τριάρα».

Ο Λάρσον με εξαιρετικό πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ μόλις στο 13ο λεπτό τους ανεβασμένους Κρητικούς, ωστόσο με παρέμβαση Βούρου μετά από σουτ του Ντε Καμπς ο Βόλος ευτύχησε να ισοφαρίσει άμεσα (31′) και στη συνέχεια κυριάρχησε φτάνοντας σε μία νίκη-ανάσα πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Κυριακή (3/3), που θα είναι και η τελευταία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Την ίδια ημέρα ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ».

 

ΒΟΛΟΣ – ΟΦΗ 3-1

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό, Βόλος

Διαιτητής: Ανδριανός

ΓΚΟΛ: 31′ Βούρος αυτογκ., 61′ Σιέλης, 70′ Μπερτόγλιο / 13′ Λάρσον

Βόλος (Χρήστος Κόντης): Κοβάκς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Τσοκάνης, Ντε Καμπς, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ασενούν, Γκαρσία.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λουκάο, Αμπάντα, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Μπακού, Νέιρα (Χιμένεθ 41′), Ριέρα, Φελίπε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς