21.8 C
Athens

Οι προτεραιότητες του Ιωάννη Παπαπέτρου

Θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι περισσότερο ο ρόλος του στην ομάδα και ο χρόνος συμμετοχής του και ακολουθούν οι απολαβές

Διάθεση για συνεργασία υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θέλουν να κρατήσουν στην οικογένεια του Ολυμπιακού τον Ιωάννη Παπαπέτρου, τουλάχιστον, για τρία χρόνια ακόμη. Αλλά και ο ίδιος ο διεθνής φόργουορντ επιθυμεί να μείνει στο Λιμάνι.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι «ερυθρόλευκοι» θα καλέσουν τον εκπρόσωπο του Παπαπέτρου προκειμένου να μιλήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Πάντως, για τον διεθνή παίκτη μεγαλύτερη σημασία φαίνεται να έχει ο ρόλος του στην ομάδα, παρά οι απολαβές του εκτός κι αν η διαφορά σε βάθος τριετίας με πρόταση άλλης ομάδας είναι τεράστια.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θέλει να ακούσει τις σκέψεις του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ για αυτόν κι ενδέχεται να προκύψει τηλεφωνική επικοινωνία.

Βέβαια, η πλευρά του παίκτη ισχυρίζεται πως έχει κάποιες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού ενώ υπάρχει φημολογία πως θα εμπλακεί ο Παναθηναϊκός στην περίπτωση που δεν τα βρει ο παίκτης με τον Ολυμπιακό.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς