16.1 C
Athens

Χορός εκατομμυρίων στα πόδια του Λουίς Πάλμα, τον παρακολουθούν Λάτσιο και Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Λουίς Πάλμα πραγματοποιεί σεζόν καριέρας από την πρώτη του κιόλας χρονιά με τα χρώματα της Σέλτικ, έχοντας κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετά μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης.

Ο πρώην επιθετικός του Άρη μετράει ήδη 9 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Κελτών όντας σε εξαιρετική κατάσταση στην πρώτη του σεζόν μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η μεταγραφή από τον Άρη στη Σέλτικ αποτέλεσε ρεκόρ-πώλησης για τους Θεσσαλονικείς αγγίζοντας με τα μπόνους τα 4 εκατομμύρια ευρώ, με τον Πάλμα να βγάζει κατευθείαν την ποιότητά του στα σκωτσέζικα γήπεδα και να κάνει ήδη όνειρα για ακόμα μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές σκηνές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ατζέντης του παίκτη τον έχει ενημερώσει για ενδιαφέρον τόσο της Λάτσιο όσο και της Ατλέτικο Μαδρίτης, αν και για την ώρα ο 24χρονος άσος από την Ονδούρα είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τη Σέλτικ.

Πάντως, μοιάζει βέβαιο ότι από το ερχόμενο καλοκαίρι θα ανοίξει ξανά ο μεταγραφικός του φάκελος, με το συμβόλαιό του στη Σέλτικ να έχει διάρκεια μέχρι το 2028 αλλά να μην είναι καθόλου σίγουρο ότι θα το εξαντλήσει, ειδικά αν έρθει στα γραφεία των Κελτών μία μεγάλη προσφορά που θα είναι δύσκολο να την απορρίψουν, από κάθε άποψη. Το άστρο του Πάλμα λάμπει και ευελπιστεί ότι σύντομα θα κάνει και το βήμα παραπάνω, σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς