23.2 C
Athens

Πιέζει για τη μεταγραφή του Μαντί Καμαρά η Σεβίλλη, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Η Σεβίλλη είναι γνωστό πως έχει βάλει στο «μάτι» τον Μαντί Καμαρά, που ούτε με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο φαίνεται να κερδίζει μία νέα ευκαιρία στον Ολυμπιακό

Η Σεβίλλη έχει βάλει από τον Γενάρη στο «μάτι» την περίπτωση του Μαντί Καμαρά κι όπως όλα δείχνουν θέλει να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες για την απόκτησή του, με φόντο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τα Μέσα στην Ανδαλουσία που κάνουν λόγο για πιέσεις των Σεβιγιάνων και του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Βίκτορ Όρτα, προς τον Ολυμπιακό ώστε η μεταγραφή του μέσου από τη Γουϊνέα να ολοκληρωθεί σύντομα.

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Μαντί Καμαρά με τον Ολυμπιακό λήγει στις 30 Ιουνίου του 2024 και δεν υπάρχει η διάθεση από καμία πλευρά για ανανέωση συνεργασίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και με τη νέα αλλαγή προπονητή και την έλευση Μεντιλίμπαρ, ο 26χρονος μέσος δεν έχει πάρει ακόμα την ευκαιρία του εξακολουθώντας να είναι εκτός πλάνων στην ομάδα και να προπονείται με τον Ολυμπιακό Β’.

Τη φετινή σεζόν ο Μαντί Καμαρά μετράει 29 συμμετοχές, με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τους Πειραιώτες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς