17.7 C
Athens

Λαμία: Συμφώνησε με την Αστάνα και παραχωρεί τον Καρλίτος αντί μεγάλου ποσού

Η Λαμία ανταποκρίθηκε θετικά στους Καζάκους και παραχωρεί με μεταγραφή πολλών χιλιάδων ευρώ τον Καρλίτος, τον κορυφαίο παίκτη της τη φετινή σεζόν

Την πιο σπουδαία πώληση στην ιστορία της πραγματοποιεί η Λαμία καθώς τα βρήκε σε όλα με την Αστάνα για την παραχώρηση του Καρλίτος έπειτα από το έντονο φλερτ των Καζάκων για τον Ισπανό φορ με ένα ποσό που αγγίζει τις 300.000 ευρώ κι ενώ τον είχε αποκτήσει ως ελεύθερο το περασμένο καλοκαίρι (με κλειστό διετές) από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα καθώς ο Ισπανός θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο – το οποίο πιθανότατα θα σημάνει και τη μαθηματική εξασφάλιση των πλέι οφ για τους Φθιώτες – και εν συνεχεία θα μεταβεί στην πρωτεύουσα του Καζακστάν για ιατρικά και υπογραφές. Το μεταγραφικό παράθυρο στη χώρα κλείνει στις αρχές Απριλίου, όταν και θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Πρόσφατα θυμίζουμε υπέγραψε στην Αστάνα και ο πρώην παίκτης της Κηφισιάς, Γιάννης Μασούρας.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού κατέγραψε 21 εμφανίσεις με τη Λαμία και σκόραρε 10 γκολ, αποτελώντας αναμφίβολα τον κορυφαίο παίκτη της και έναν από τους καλύτερους συνολικά στη φετινή Super League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς