26.1 C
Athens

Μακάμπι – Ολυμπιακός: Οι Σέρβοι αρνήθηκαν την παρουσία κόσμου στον επαναληπτικό

Οι Σέρβοι ανακοίνωσαν πως δεν εγγυώνται την ασφάλεια των φίλων της Μακάμπι και η αντίπαλος του Ολυμπιακού επιμένει ώστε την τελευταία στιγμή να αλλάξει η έδρα και να γίνει το δεύτερο ματς με τους Ερυθρόλευκους στην Ουγγαρία

Το σενάριο να διεξαχθεί χωρίς κόσμο ο επαναληπτικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Conference γίνεται όλο και πιο έντονο μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η κυβέρνηση της Σερβίας.

Οι Σέρβοι δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των φίλων της Μακάμπι που θα ταξιδέψουν από το Ισραήλ και για αυτό ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει περιθώριο να αλλάξει κάτι.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ζητήσει τη βοήθεια της UEFA ωστόσο τη δεδομένη στιγμή δεν φαίνεται, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, να υπάρχει χρόνος για να αλλάξει η έδρα και να γίνει το δεύτερο ματς στην Ουγγαρία αντί για τη Σερβία.

Θυμίζουμε πως στη Βουδαπέστη πρόκειται να φιλοξενηθούν οι αναμετρήσεις της Μακάμπι Χάιφα και της εθνικής Ισραήλ με την παρουσία κόσμου, ενώ με τα τωρινά δεδομένα το παιχνίδι Μακάμπι – Ολυμπιακός στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς