22.4 C
Athens

Ντέμης για Τσιλούλη και ΑΕΚ: «Δεν βλέπω κάτι πονηρό, εγώ δεν θα έλεγα τίποτα και θα έπαιζα κανονικά»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και ΑΕΚ και φυσικά την υπόθεση του Σωτήρη Τσιλούλη υποστηρίζοντας πως δεν βλέπει κάτι το πονηρό στην υπόθεση ενώ αν ήταν στη θέση του θα αγωνιζόταν κανονικά.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Monday FC της NOVA:

«Αρχικά γιατί να το πει; Έκλεισε στην ΑΕΚ ο Τσιλούλης, την οποία συμφωνία ξέρει η ομάδα και εκείνος. Έχει κάθε δικαίωμα να συμφωνήσει από τη στιγμή που μένει ελεύθερος. Δεν έχει γίνει κάτι λάθος εδώ. Άρα θα μπορούσε να παίξει όλα τα ματς και να μην το ανακοινώσει πουθενά κανένας. Όμως τώρα, έρχονται τα play-offs και αν εκεί είναι η Λαμία, τι γίνεται; Δεν θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ ο Τσιλούλης; Ή επειδή έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ να μην παίξει; Γιατί να το πει ότι συμφώνησε με την ΑΕΚ; Δεν υπάρχει κάτι κακό στη συμφωνία. Η ΑΕΚ ήθελε έναν παίκτη, ο παίκτης μπορεί βάσει νόμου να συμφωνήσει και όλα καλά. Τώρα όμως που είναι γνωστό και δεν έπαιξε ο παίκτης.

Από την άλλη, για να πάει να το πει, ήθελε ίσως να είναι ειλικρινής ή φοβήθηκε μη διαρρεύσει κάτι. Μπορεί για αυτόν τον λόγο να το είπε. Αν είσαι προπονητής και στο λέει μία μέρα πριν, είναι σαν να σου ζητάει να τον προστατέψεις. Μόνο ψέματα θα μπορούσε να πει ο Βόκολος εκεί. Ή θα πει την αλήθεια ή ψέματα. Τι άλλο θα μπορούσε να πει ο Βόκολος; Ή θα έπρεπε να παίξει ο παίκτης ή να πει την αλήθεια.

Αν ήμουν Τσιλούλης δεν θα έλεγα τίποτα και θα έπαιζα κανονικά και θα ήθελα να βάλω και γκολ. Και σε όλα τα ματς. Αλλά ο καθένας το σκέφτεται διαφορετικά. Δεν βλέπω τίποτα περίεργο, τίποτα πονηρό εγώ πάντως. Επειδή έτυχαν όλα αυτά μαζί με τον Καρλίτος, γίνεται καχύποπτος. Αλλά μπορεί η συμφωνία να έγινε όντως τώρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς