18.1 C
Athens

«Λες και παίζαμε στην Τούμπα…»

Η οργή αλλά και οι απορίες των ανθρώπων του Άρη στις κατ' ιδίαν συζητήσεις τους για την εχθρική αντιμετώπιση που είχαν στα Γιάννενα

Ο Άρης γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων. Όπως είναι λογικό, ένα κακό αποτέλεσμα ποτέ δε φέρνει ικανοποίηση σε μια ομάδα, πλην όμως οι άνθρωποι των «κιτρίνων» δεν είχαν καμία διάθεση να ασχοληθούν με το καθαρά αγωνιστικό μέρος.

Για πολλές ώρες μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ, όσοι βρέθηκαν στα Γιάννενα εξέφραζαν με οργισμένο τρόπο τις απορίες τους σχετικά με την αντιμέτωπιση που είχαν. Αφενός από την πλευρά των γηπεδούχων και αφετέρου από την Αστυνομία.

Οι «κίτρινοι» κατήγγειλαν πως μια ομάδα οπαδών των γηπεδούχων(;) κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις προς το μπουθ που φιλοξενούσε τον Θόδωρο Καρυπίδη και τη συνοδεία του, δίχως ευτυχώς να καταφέρει να μπει σε αυτό.

Πέραν αυτού όμως, διατυπώνονται σοβαρότατα παράπονα προς την αστυνομική διεύθυνση της πόλης, αφού ο επικεφαλής των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. δεν επέτρεψε σε διαπιστευμένα μέλη του Άρη να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας τους.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, κατά την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, οι άνθρωποι του Άρη έλεγαν μεταξύ τους με νόημα πως «τόσο εχθρική αντιμετώπιση δεν μπορούσαμε να περιμένουμε. Λες και παίζαμε στην Τούμπα»…

http://athlosnews.gr/opadoi-toy-pas-xefonisan-christovasili-gia-tis-scheseis-me-ivan-savvidi/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς