23.2 C
Athens

Κοβάσεβιτς: Ο Βλάχοβιτς μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Χάλαντ

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, παραχώρησε συνέντευξη στη “Gazzetta dello Sport” και μίλησε για την απόδοση του Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ στη νίκη της Γιουβέντους (3-2) επί της Φροζινόνε:

«Είμαι έκπληκτος από την έκρηξη του Βλάχοβιτς; Όχι, ο Ντούσαν είναι αυτός. Είναι και είναι πάντα φοβερός επιθετικός, απλά έπρεπε να βρει την καλύτερη του φόρμα. Το ταλέντο του δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Μιλάμε για έναν νεαρό αλλά ολοκληρωμένο σέντερ φορ. Απλά, από τον Ιανουάριο είναι σε θεαματική φόρμα και τα πολλά γκολ που έχει πετύχει είναι Είμαι πεπεισμένος και ελπίζω ότι αυτή είναι μόνο η αρχή.

Ο Βλάχοβιτς είναι πολύ δυνατός και θα σκοράρει πολλά γκολ για τη Γιουβέντους τα επόμενα χρόνια», είπε ο Σέρβος πρώην επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε και στη Γιουβέντους.

«Έχει σκοράρει περισσότερα γκολ από τον Χάλαντ; Παραμένω πεπεισμένος ότι ο Ντούσαν μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους σέντερ φορ στον κόσμο. Ναι, όπως ακριβώς ο Χάλαντ. Είναι εφικτός ο στόχος των 25 γκολ; Και γιατί όχι; Αν διατηρήσει αυτή τη φόρμα, πιστεύω ότι ο Ντούσαν μπορεί να σκοράρει ακόμη και 10 γκολ από τώρα μέχρι το τέλος», πρόσθεσε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς