17.3 C
Athens

Αυτός είναι ο λόγος που ορίστηκε ξένος διαιτητής στο Παναθηναϊκός – Άρης

Η στάση άρνησης των Πρασίνων για ορισμό Έλληνα διαιτητή και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει τον Σουηδό Αλ Χακίμ στο ντέρμπι της Τετάρτης

O Mοχάμεντ Αλ Χακίμ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη στη Λεωφόρο το βράδυ της Τετάρτης (28/2) και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που τελικά επιλέχθηκε ο Σουηδός ρέφερι παρά το αίτημα του Άρη για Έλληνες διαιτητές στα δικά του ντέρμπι μέχρι και στα πλέι οφ.

Αυτός έχει να κάνει με τη στάση των Πρασίνων, που θα έπρεπε να συναινέσουν για να οριστεί Έλληνας διαιτητής, κάτι που δεν έκαναν, με αποτέλεσμα η ΚΕΔ να «επιστρατεύει» για άλλη μία φορά τον… γνωστό Αλ Χακίμ, ο οποίος έχει διευθύνει τρία ακόμη μεγάλα ματς των Θεσσαλονικέων στο πρωτάθλημα, στο πρόσφατο παρελθόν.

Αυτά κόντρα σε ΠΑΟΚ στα περσινά πλέι οφ, με Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος φέτος και τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μάλιστα, το «τριφύλλι» οδηγήθηκε σε αυτή τη στάση άρνησης με αφορμή τις διαιτησίες των Ζαμπαλά και Ευαγγέλου στα ματς που έκαναν τις δύο «γκέλες» κόντρα σε Λαμία και Κηφισιά, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι αδικήθηκαν από τις αποφάσεις τους.

21:00 Παναθηναϊκός-Άρης: Αλ-Χακίμ Μοχάμεντ (Κλίβερ, Κούλουμ, 4ος Σιδηρόπουλος, VAR: Φαν Μπόεκελ, Μπουξμπάουμ)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς