22.7 C
Athens

Παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα ο Ρίκι Ρούμπιο

Την απόκτηση του Ρίκι Ρούμπιο παρουσίασε και επίσημα σήμερα (26/2) Δευτέρα η Μπαρτσελόνα.

Ο 33χρονος γκαρντ αποφάσισε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά την απόσυρση του για λίγο χρονικό διάστημα ώστε να αντιμετωπίσει θέματα ψυχικής υγείας που τον ταλαιπωρούσαν και μάλιστα αγωνίστηκε με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας στα προκριματικά του EuroBasket 2025, όπου αποκόμισε ένα μικρό πρόβλημα από το ματς με το Βέλγιο.

Ωστόσο σήμερα ήταν ημέρα χαράς για τον ίδιον καθώς οι Μπλαουγκράνα παρουσίασαν την απόκτηση του. Τη χαρά του αυτή δεν έκρυψε στις πρώτες του δηλώσεις όπου τόνισε πως θέλει να απολαμβάνει το μπάσκετ.

«Ξεκινώ λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θέλω να απολαμβάνω το μπάσκετ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κάνω τα πράγματα όμορφα. Θέλω να προσφέρω όσα μπορώ στην ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να προσαρμοστώ όσο το δυνατό γρηγορότερα σε μία ομάδα που είναι γεμάτη καλούς παίκτες και θα δούμε πότε θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Γκριμάου και Ναβάρο με έκαναν να νιώσω άνετα και αυτό ήταν το κλειδί της συμφωνίας. Επέστρεψα υπό συνθήκες που δεν ήταν φυσιολογικές και χρειαζόμουν την ειλικρίνεια με την οποία με προσέγγισαν από την Μπαρτσελόνα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρίκι Ρούμπιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς