23.3 C
Athens

ΠΑΣ – ΟΦΗ 2-2: Ο Μπάκιτς έκοψε τα χαμόγελα στα Γιάννενα

Ο Μάρκο Μπάκιτς πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα του ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν κοντά σε μία μεγάλη νίκη και με δύο δικά του γκολ χάρισε την ισοπαλία με 2-2 στον ΟΦΗ.

Ο Άγιαξ της Ηπείρου κρατούσε μια μεγάλη νίκη στα χέρια του όμως ο ΟΦΗ επέστρεψε και διατήρηση απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, από όπου ναι μεν βγήκε ο ΠΑΣ αλλά περιμένοντας τα αποτελέσματα του Βόλου και της Κηφισιάς που έχουν δύσκολες αποστολές στις έδρες των Άρη και Παναθηναϊκού αντίστοιχα.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο και πήρε γρήγορο προβάδισμα δύο τερμάτων. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ροσέρο που σκόραρε μέσα από την περιοχή στο 9′ για το 1-0 και στο 20′ μοίρασε την ασίστ στον Πέδρο Κόντε που με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η ώρα που ο ΟΦΗ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και κατάφερε να επιστρέψει. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπάκιτς που στο 68′ σκόραρε με σουτ εκτός περιοχής για να βάλει ξανά την ομάδα του Δέλλα στο παιχνίδι. Από δικό του γύρισμα στο 82′ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπάλαν. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μαυροβούνιος που με το δεύτερο του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΠΑΣ – ΟΦΗ 2-2

Γήπεδο: Ζωσιμάδες

Διαιτητής: Κατοίκος

Σκόρερ: 9′ Ροσέρο, 20′ Κόντε / 68′, 83′ πεν. Μπάκιτς

Κίτρινες: Λιάσος, Κόντε, Ριένστρα, Τζίνο / Τοράλ, Βούρος, Μπάκιτς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Κιάκος, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Κιάκος, Τζίνο, Λιάσος (87΄ Λεό), Ριένστρα (78΄Καραχάλιος), Ροσέρο (87΄Ντεμίρ), Τούτου, Κόντε (78΄Μπάλαν).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Μαρινάκης (46΄Λουκάο), Βούρος, Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγιέγος (63΄Μεγιάδο), Μπάκου, Ριέρα (46΄Φελίπε), Τοράλ (69΄Νέιρα), Ισέκα (63΄Μοσκέρα).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς