24.2 C
Athens

Βουλκίδης: Όταν ξέρω ότι παίζουμε με τον Ολυμπιακό το Σάββατο, ξυπνάω με κα@@α από τη Δευτέρα

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 σετ του Ολυμπιακού για να κατακτήσει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της Volley League ανδρών και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Οι Πράσινοι άνοιξαν τα ερυθρόλευκα δώρα κυρίως στο τέταρτο σετ για να πάρουν την πολύτιμη νίκη με κορυφαίο τον Ερνάντεζ απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που άδειασε ψυχικά στο πιο κρίσιμο σημείο του ματς.

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι κι όντας φανερά ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο κλειστό του «Μετς» ο Θόδωρος Βουλκίδης μίλησε για την… κα@@λα του όταν παίζει κόντρα σε ντέρμπι όπως αυτό με τον Ολυμπιακό, που διαρκεί ολόκληρη την εβδομάδα κι όχι μόνο την ημέρα του αγώνα.

Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα του PAO TV: «Αυτά τα ντέρμπι τα θέλει και ο κόσμος και εμείς. Εγώ σαν αθλητής όταν ξέρω ότι παίζω με τον Ολυμπιακό το Σάββατο, ξυπνάω ξυπνάω από τη Δευτέρα λαϊκά όπως το λέμε εμείς με μια κάυ#@».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Είναι λες και με βάζεις στην πρίζα. Γουστάρω πολύ αυτά τα ντέρμπι, ζω για αυτά και περιμένω να έρθουν κι άλλα. Σίγουρα είναι σημαντική η νίκη. Συνεχίζουμε τις νίκες, δεν έχουμε κάνει ήττα. Παίζουμε καλά το τελευταίο διάστημα, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Καμία πρώτη θέση δεν είναι σίγουρη. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι το τέλος της σεζόν για να κατακτήσουμε τους στόχους μας και τους τίτλους που θέλουμε. Ο κόσμος ήταν σίγουρα η έξτρα βοήθεια που θέλαμε. Μας έλειψε ο κόσμος φέτος και τον θέλουμε δίπλα μας στη συνέχεια για να πάρουμε ό,τι έχει απομείνει».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς