15.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Το ροτέισον του Μεντιλίμπαρ, οι ενοχλήσεις του Ροντινέι και τα δεδομένα για Ζέλσον Μαρτίνς

Ο Βάσκος τεχνικός ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα με στόχο το 4/4 στον πάγκο του Ολυμπιακού κόντρα στον επικίνδυνο Αστέρα - Οι απουσίες στην άμυνα και τα δεδομένα για Ροντινέι και Ζέλσον Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός έρχεται με φόρα μετά τις τρεις σερί νίκες με πειστικές εμφανίσεις και σε δύσκολα παιχνίδια με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του, με στόχο το 4/4 κόντρα στον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης (που διεκδικεί θέση στην εξάδα) στο άδειο -λόγω τιμωρίας- «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να μείνουν σε τροχιά… τίτλου στη Super League, με τον Βάσκο τεχνικό να παίρνει την απόφαση για εκτεταμένο ροτέισον έχοντας στον νου του τη δεδομένη κούραση των βασικών του παικτών αλλά και το γεγονός πως χρειάζεται όλους τους παίκτες που υπολογίζονται να είναι σε καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Με αυτή τη λογική, εκτός αποστολής για το σημερινό (18:00) ματς στο Φάληρο έμειναν οι Ορτέγκα, Ντόη και Ρέτσος που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν βασικοί, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Καρβάλιο, Άμπι και Ζέλσον Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο εξτρέμ πάντως να μπαίνει στο τελικό στάδιο της επιστροφής του στη δράση μετά τον τραυματισμό του στις αρχές Φλεβάρη που τον πήγε λίγο πίσω.

Ολυμπιακός: Με απουσίες στην άμυνα κόντρα στον Αστέρα, εκτός Ρέτσος, Ντόη και Ορτέγκα

Από εκεί και πέρα, στις επιλογές του Μεντιλίμπαρ βρίσκεται για πρώτη φορά ο Καμπράλ που μάλιστα διεκδικεί μέχρι και φανέλα βασικού στα εξτρέμ, ενώ και ο Βέζο βρίσκεται στα πλάνα του Ισπανού.

Ο Ροντινέι αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις μετά από το ματς με τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία και η ετοιμότητά του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τους Κίνι και Ρίτσαρντς να διεκδικούν φανέλα βασικού στα αμυντικά άκρα των Ερυθρολεύκων.

Ο Ναβάρο έχει το πλεονέκτημα για την κορυφή της επίθεσης, ενώ στα χαφ ο Βάσκος έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, αν και υπάρχει η πρόθεση να ξεκουραστούν όσοι ξεκίνησαν στη Βουδαπέστη (Έσε, Όρτα και Τσικίνιο), αλλά η λογική λέει ότι δύσκολα θα μείνουν εκτός ενδεκάδας και οι τρεις. Ο Μπιανκόν έχει σχεδόν δεδομένη θέση στα στόπερ, πιθανότατα με τον αλάνθαστο (μέχρι τώρα) Κάρμο ως παρτενέρ του.

Σέντρα στις 18:00 στο άδειο φαληρικό γήπεδο, στο δεύτερο ματς του Μεντιλίμπαρ στη Super League και πρώτο εντός έδρας. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φωτιάς με τον Ζαμπάλα στο VAR.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς