24.8 C
Athens

Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-0: Χωρίς νικητή η σούπα της χρονιάς

Σε ένα ματς με ελάχιστες ευκαιρίες που θα ξεχαστεί γρήγορα, Πανσερραϊκός και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Πριν το σημερινό παιχνίδι ο Πανσερραϊκός μετρούσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη ενώ ο Ατρόμητος από την πλευρά του έξι. Αυτός ο αριθμός ανέβηκε για τις δύο ομάδες, αφού δεν μπόρεσαν ούτε στο μεταξύ τους παιχνίδι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Η ομάδα που το έψαξε λίγο παραπάνω ήταν αυτή του Πάμπλο Γκαρσία και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αφού το πρώτο 45λεπτο πέρασε με τις δύο ομάδες να μην έχουν καμία να γίνουν απειλητικές.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησαν κάποιες αξιόλογες φάσεις αλλά το γκολ δεν ήρθε. Από την πλευρά τους οι Περιστεριώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και τελείωσαν το παιχνίδι με μόλις δύο τελικές προσπάθειες.

Όσον αφορά τον Πανσερραϊκό οι σημαντικότερες στιγμές του ήρθαν με το σουτ του Τόμας στο 51′ που ήταν και η πρώτη τελική στην εστία από τις δύο ομάδες στο παιχνίδι και με τον Στάικο ένα λεπτό αργότερα που σούταρε λίγο άουτ.

Κάπως έτσι το 0-0 ήρθε μοιραία για τις δύο ομάδες σε ένα παιχνίδι που είχε ελάχιστο θέαμα και άφησε απογοητευμένο τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες για να το παρακολουθήσει.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0

Διαιτητής: Τσακαλίδης

Κίτρινες: Άλεξιτς, Χατζηστραβός, Θυμιάνης / Κεσχρίντα, Βαλένσια, Ντε Μποκ, Βρακάς

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χοβάν, Ντανκερλούι, Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Στάικος (84 Μορέιρα), Χατζηστραβός (84’ Σοφιανός), Τομάς (65’ Γούλερι), Ουάρντα, Άλεξιτς

Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Ντε Μποκ- Κούντε, Κουέν (73’ Βρακάς), Αθανασίου, Ρομπάιγ (60’ Γκονζάλες), Φριντζόνσον (60’ Βαλένσια), Αντζιέλσκι (73’ Βέργος)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς