18.7 C
Athens

Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Το πέναλτι-φάντασμα του Μπαράλες άφησε εκτός playoffs τους Ερυθρόλευκους

Το επιθετικό φάουλ στον Μαυρουδή έγινε... πέναλτι κατά του Ολυμπιακού Β' από τον διαιτητή Μαλούτα και με αυτό τον τρόπο οι Ερυθρόλευκοι έμειναν οριστικά εκτός playoffs στον Νότιο όμιλο της Super League 2

Το επιθετικό φάουλ στον Μαυρουδή έγινε… πέναλτι κατά του Ολυμπιακού Β’ από τον διαιτητή Μαλούτα και με αυτό τον τρόπο οι Ερυθρόλευκοι έμειναν οριστικά εκτός playoffs στον Νότιο όμιλο της Super League 2.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες ευστόχησε σε πέναλτι-φάντασμα στο 63ο λεπτό και χάρη στο τέρμα του η Καλαμάτα επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Ολυμπιακού Β’, αφήνοντας οριστικά εκτός playoffs στoν Β’ όμιλο της Super League 2 την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, που σημειώνεται πως ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -10 βαθμούς λόγω της εξοντωτικής περσινής τιμωρίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς ανώτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, αλλά ο μόνος τρόπος με τον οποίο κατάφεραν τελικά να «σπάσουν» το ερυθρόλευκο τείχος άμυνας και να νικήσουν τον εξαιρετικό Παπαδούδη ήταν από το σημείο του πέναλτι, με σκόρερ τον «γερόλυκο» των ελληνικών γηπέδων, Χερόνιμο Μπαράλες.

Καραπαπάς: Αυτό το επιθετικό φάουλ του Μπαράλες έδωσε πέναλτι κατά του Ολυμπιακού Β’ ο Μαλούτας (vid)

Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι έχουν πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από τη φάση, θεωρώντας πως θα έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ στον Μαυρουδή που πήγε πρώτος στη φάση κι όχι πέναλτι όπως τελικά καταλογίστηκε από τον διαιτητή Μαλούτα.

Κάπως έτσι, η Καλαμάτα ανέβηκε στην 4η θέση με 32 πόντους και σχεδόν σφράγισε τα πλέι οφ.

Από την άλλη, οι Πειραιώτες έμειναν στους 22 πόντους και ως εκ τούτου δεν μπορούν να τερματίσουν στην πρώτη 6άδα και μένουν εκτός playoffs.

Καλαμάτα (Τερζής): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε (59′ Τάτος), Κοζορώνης, Ματέους (46′ Κατάλντι), Ελιβέλτο (71′ Κωτσόπουλος), Πασάς, Μπαράλες.

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης, Κεραμίδας (72′ Παπακανέλλος), Μαυρουδής (72′ Σγουρός), Μπρίνιτς, Ι. Ιμπαγάσα (64′ Κεϊτά), Σαπουντζής, Αργυρίου.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής στον Νότιο Όμιλο της SL2:

Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’ 1-0

25/2, 15:00 Αιγάλεω – Χανιά
25/2, 15:00 Διαγόρας – Παναχαϊκή
25/2 15:00 Γιούχτας – Ηλιούπολη
25/2 15:00 Τηλυκράτης – Athens Kallithea

26/2, 16:00 Παναθηναϊκός Β’ – Ιωνικός

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς