19 C
Athens

Ανανέωσε με τη Βέιλε έως το 2025 ο Εμμανουηλίδης

Ποδοσφαιριστής της Βέιλε θα συνεχίσει να είναι μέχρι το 2025 ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Ο Έλληνας εξτρέμ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από έναν χρόνο και τον σοβαρό τραυματισμό του και μάλιστα αναδείχθηκε MVP στο πρώτο παιχνίδι που αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν.

Οι Δανοί πιστεύουν πολύ στον 23χρονο ποδοσφαιριστή και του το δείχνουν στην πράξη καθώς τον έδεσαν μέχρι το 2025. Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει στη συγκεκριμένη συμφωνία λίγες μέρες πριν τον σοβαρό τραυματισμό του Εμμανουηλίδη έναν χρόνο πριν και πλέον πήρε και επίσημη μορφή.

Ο αθλητικός διευθυντής της Βέιλε, Μάριους Αντριάν Νικολάε, εξήγησε σχετικά:

«Όταν ο Δημήτρης τραυματίστηκε στην Τουρκία η Βέιλε τον έστειλε σε μια από τις κορυφαίες κλινικές του κόσμου στη Μπολόνια. Εκεί χειρουργήθηκε και μετεκπαιδεύτηκε σε πρώτη φάση. Αργότερα επέστρεψε στην Αθήνα και δούλεψε σκληρά για να μπορέσει να επιστρέψει στο χορτάρι. Ήταν σημαντικό για την Βέιλε να τονίσει στον Δημήτρη ότι τον είδαμε ως σημαντικό κομμάτι του μέλλοντος του κλαμπ.

Ως εκ τούτου, επεκτείναμε τη συμφωνία λίγο μετά τον τραυματισμό, ώστε ο Δημήτρης να εστιάσει μόνο στην αποκατάστασή του και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός, και ο στόχος ήταν αρχικά ένα παιχνίδι στη Superliga. Τότε θέλαμε να μιλήσουμε για την επέκταση προς τον έξω κόσμο.

Η όλη διαδικασία αποκατάστασης μας έδειξε έναν Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος έχει δουλέψει, προπονηθεί και συγκεντρωθεί τόσο σωματικά όσο και ψυχικά σε πρωτόγνωρο βαθμό. Ως εκ τούτου, έχει επίσης επιστρέψει πιο γρήγορα, αλλά, το πιο σημαντικό, επίσης πιο δυνατός. Είμαστε χαρούμενοι που ο Δημήτρης επέστρεψε τώρα και που έχουμε νέο συμβόλαιο έως το 2025 με δυνατότητα επέκτασης για ένα χρόνο ακόμα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς