20.6 C
Athens

ΠΑΟΚ: Εκτός για 4-5 εβδομάδες ο Μιχαηλίδης, φόβοι για θλάση 3ου βαθμού στον Εκόνγκ

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Μπάμπα που τραυματίστηκε στο κεφάλι στην παράταση του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, με τον Γκανέζο να επιστρέφει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ την Κυριακή αφού δεν είναι διαθέσιμος – πέρα από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει – λόγω τιμωρίας στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (εκτός και ο Μπράντον Τόμας).

Τα προβλήματα δεν λείπουν βέβαια από τον Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς υποβλήθηκε σε εξετάσεις ο Γιάννης Μιχαηλίδης μετά τον τραυματισμό του στη Λεωφόρο κι αυτές έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στον δεξί δικέφαλο. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 4-5 εβδομάδων και φυσικά δεν υπολογίζεται για τις αναμετρήσεις με Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σε νέο κύκλο εξετάσεων αναμένεται να υποβληθεί και ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που αποκόμισε στους αγώνες της Εθνικής Νιγηρίας, μετά την υποχώρηση του αιματώματος και στη συνέχεια να αποφασιστεί ο τρόπος αποθεραπείας του.

Οι εκτιμήσεις πάντως μιλούν για θλάση 3ου βαθμού και υπάρχουν έντονοι φόβοι, παρότι η κλινική του εικόνα δείχνει βελτιωμένη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς