17.8 C
Athens

Μιρτσέα Λουτσέσκου: Πολύ τυχερός ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ, το πανηγύρισε σαν πρωτάθλημα

Στην τύχη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στάθηκε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρας του Ραζβάν, σε σχετικές του δηλώσεις σε ουκρανικό Μέσο.

Ο πολύπειρος Ρουμάνος τεχνικός χαρακτήρισε «πολύ τυχερή» την ομάδα του Τερίμ και πρόσθεσε πως η συγκεκριμένη πρόκριση στον τελικό πανηγυρίστηκε στη Λεωφόρο σαν… πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τέτοια σενάρια συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, όχι τόσο συχνά, αλλά συμβαίνουν. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε τελειώσει τον αγώνα και την πρόκριση τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε φορές. Ο Παναθηναϊκός στάθηκε πολύ τυχερός στο ματς και οι οπαδοί του πρέπει να αισθάνονται ότι είχαν την τύχη με το μέρος τους. Ήταν τόσο χαρούμενοι σαν να είχαν πάρει το πρωτάθλημα βάσει των αντιδράσεων τους μετά το ματς».

Σε συνέχεια των δηλώσεων του, υποστήριξε πως: «Υπήρξαν πολλές παρόμοιες καταστάσεις στην καριέρα μου. Θυμάμαι τον τελικό του Κυπέλλου Ουκρανίας με την Ντιναμό Κιέβου, όταν προπονούσα τη Σαχτάρ. Προηγηθήκαμε με 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι και όλοι πίστευαν ότι όλα κρίθηκαν υπέρ μας και ότι σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας το τρόπαιο. Στη συνέχεια, όμως, τρεις από τους παίκτες μας έχασαν πέναλτι (σ.σ το ένα πέναλτι το είχε χάσει ο Τάισον, τα άλλα δυο οι Ρακίτσκι και Γκλάντκι) και χάσαμε. Δεν είναι καθόλου εύκολο το να χάνεις με τέτοιο τρόπο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς