17.8 C
Athens

«Η μεγάλη εβδομάδα του Μεντιλίμπαρ»: Η AS αποθεώνει τον Βάσκο τεχνικό για το 3/3 στον πάγκο του Ολυμπιακού

Οι Ισπανοί αποθεώνουν τον... στρατηγό Μεντιλίμπαρ, που έχει κατορθώσει να περάσει τη φιλοσοφία του στον Ολυμπιακό με τρεις μεγάλες νίκες σε διάστημα μόλις 7 ημερών

Η επίδραση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι εμφανής και ικανή από μόνη της για να γεμίσει με αισιοδοξία τους φιλάθλους της ομάδας για τη συνέχεια.

Ο Βάσκος τεχνικός μπορεί να έχει συμπληρώσει μόλις 13 ημέρες στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά μέσα σε αυτές κατάφερε να αποκλείσει με δύο νίκες και θελκτικό ποδόσφαιρο τη Φερεντσβάρος και να βάλει ξανά τους Πειραιώτες γερά στο κόλπο του πρωταθλήματος μετά την εμφατική «τεσσάρα» στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ.

Μεντιλίμπαρ: Θα ήταν ωραίο να τα καταφέρω όπως ο Βαλβέρδε, να κερδίσουμε τίτλους και να μείνω καιρό

Φυσικά, αυτά του τα κατορθώματα δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους συμπατριώτες του, με την MARCA να τον αποθεώνει μετά τον θρίαμβο στη Θεσσαλονίκη και την «AS» να ακολουθεί γράφοντας για τη «μεγάλη εβδομάδα του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού».

«Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έφερε τύχη στον Πειραιά. Άλλαξε τελείως την εικόνα του Ολυμπιακού, μιας ομάδας γεμάτης με αμφιβολίες όταν την ανέλαβε, καθώς ήδη είχαν περάσει τρεις προπονητές από τον πάγκο της τη φετινή σεζόν», αναφέρεται σχετικά στο δημοσίευμα της AS.

To ισπανικό αφιέρωμα καταλήγει: «Η πρόκριση επί της Φερεντσβάρος δεν ήταν η μοναδική επιτυχία στη φανταστική εβδομάδα του Μεντιλίμπαρ. Η αστάθεια του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της σεζόν έφερε την ομάδα τέταρτη στο πρωτάθλημα, αλλά την Κυριακή ήρθε η νίκη με 4-1 στην έδρα του πρωτοπόρου τότε ΠΑΟΚ.

Υπό τον Μεντιλίμπαρ η ομάδα του έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες με έξι γκολ υπέρ και μόλις ένα κατά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς